Astrologia

Astrologinen tulkinta Seinäjoella

  • Astrologinen perustulkinta 100€ (sis. alv 24%) => 60 min tulkinta, jossa pääsee sukeltamaan omaan syntymäkarttaan. Käyn läpi mm. aurinko-, kuu-ja nousumerkin sekä muut kartan tärkeimmät planeetat ja niiden sijainnit. Tulkinta sopii hyvin ensimmäiseksi tulkinnaksi, jos oma syntymäkartta ei ole tuttu. Jokainen tulkintahetki on tietysti erilainen eli en voi tarkalleen sanoa, millaisia asioita siinä tilanteessa nousee esiin. Olen intuitiivinen tulkitsija eli vaikka teen pohjatyön etukäteen tutustumalla karttaasi, niin kokemus on osoittanut että tulkintatilanteessa pintaan tulee juuri ne asiat, jotka asiakkaan olisi hyvä kuulla sillä hetkellä.
  • Auringon paluu tulkinta 85€ (sis. alv 24%) => 60 min tulkinta, jossa katsotaan auringon paluuta ja millaisia mahdollisuuksia ja energioita se tuo tullessaan. Joka vuosi aurinko palaa meidän astrologisella kartalla samaan asteeseen kuin se oli syntymähetkellä ja tämä paluu luo meille uuden "kartan" seuraavalle aurinkovuodelle (syntymäpäivästä seuraavaan syntymäpäivään). Auringon paluu on kuin "astrologinen vuosiennuste" eli missä asioissa voi olla haasteita, missä uusia mahdollisuuksia jne. Auringon paluukartta on joka vuosi erilainen ja se onkin oivallinen syntympäivälahja itselle tai jollekin toiselle. 
  • Yhteistulkinta eli perustulkinta + auringon paluu 170€ (sis. alv 24%) => varaa aikaa tähän 2 h, jotta ehditään mennä kaikki rauhassa läpi eli tässä tulkintahetkessä menen läpi peruskarttasi asioita ja sen hetkistä auringon paluu karttaa. 

PS: Kirjoitin Uutisia sivulle hieman omasta astrologia matkastani, joten jos tahdot lukea sen niin löydät sen täältä

Vastaanotto: Keijuttaren hoitotila Seinäjoen Piirillä. Piirin osoite on: Seuralantie 3, 60220 Piiri. Piiri on isompi alue, joka on täynnä eri rakennuksia ja toimijoita, joten navigaattoriin kannattaa laittaa Seuralantie 11, niin ohjaudut oikean talon kohtaan (TA rakennus piirillä). Sisäänkäynti on siellä lähempänä Etelä-Pohjanmaan Steinerkoulun rakennusta (keltainen iso puutalo).

Tulkintavaraus: Tilaa kartta täyttämällä yhteystietosi ja katsotaan tulkinnalle sopiva aika. Tilauksen jälkeen otan sinuun sähköpostitse yhteyttä tulkintapäivästä ja ajasta. Tulkinnan voit maksaa etukäteen verkkokaupassa tai paikan päällä käteisellä, kortilla tai mobilepaylla. 

Peruutusehdot: tulkintavaraus on sitova. Tutustun etukäteen astrologiseen karttaasi ja teen muistiinpanoja siitä tulkintahetkeen. Lisäksi varaan työaikaani sinulle ja tilan meidän käyttöön. 

Tietosuoja: olen vaitiolovelvollinen kaikista asiakkaista eli en kerro nimeäsi tai tilannettasi/asioita joita tulee tulkinnassa esiin kenellekään toiselle osapuolelle.

Lisätiedot ja kysymykset: kati.torkko@gmail.com

Tahdon tilata tulkinnan

Tulkinnan voit maksaa etukäteen verkkokaupassa, jonne pääset klikkaamalla alla olevia kuvapainikkeita. Tulkinnan voi myös maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai mobilepaylla.