Tarot

Teen jälleen henkilökohtaisia istuntoja eli sinulla on mahdollisuus tulla kasvokkain tehtävään tulkintaan Seinäjoella. Tulkinta on ns. intuitiivinen tulkinta, jossa käytän apuna tarot kortteja ja muita oraakkelikortteja. En tulkitse kortteja ihan perinteisellä tavalla vaan luen energiaa, lisäksi korttien näkeminen/katsominen auttaa myös asiakasta saamaan omia oivalluksia tulkintatilanteessa. Tulkintojen tarkoitus on antaa apua ja vahvistusta sen hetkiseen tilanteeseen ja avata mahdollisia tulevia asioita.

Tulkinnat kasvokkain Seinäjoella

Avaan vaihdellen tulkintapäiviä tarjolle, mutta voit tiedustella aikoja minulta suoraan ja varataan tulkinnallesi sopiva aika. Voin ottaa vastaan myös ihan yksittäisiä asiakkaita ilta-aikoina tai viikonloppuisin. 

Vastaanotto: Keijuttaren hoitotila Seinäjoen Piirillä. Piirin osoite on: Seuralantie 3, 60220 Piiri. Piiri on isompi alue, joka on täynnä eri rakennuksia ja toimijoita, joten navigaattoriin kannattaa laittaa Seuralantie 11, niin ohjaudut oikean talon kohtaan. Sisäänkäynti on siellä lähempänä Etelä-Pohjanmaan Steinerkoulun rakennusta (keltainen iso puutalo).

SEURAAVA AVOIN TULKINTAPÄIVÄ => ei ole tiedossa eli ole yhteyksissä ja varataan tulkinnallesi aika. 

Tulkintamaksu (hinta/hlö): 60 min = 70€ (sis. alv 24%)

Varaa tulkinta minulta joko sähköpostitse tai tee varaus verkkokaupasta, jolloin pystyt myös maksamaan tulkinta-ajan suoraan kaupassa. Paikan päällä maksutapoina käy käteinen, kortit, mobilepay.

Lisätiedot ja varauskyselyt: kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: tulkintavaraus on sitova, koska sen perusteella varaan tämän työaikani juuri sinulle sekä varaan tilan tulkinnan tekemiseen. Jos jostain syystä et pääse itse paikalle tai sairastut, niin tulkinta-ajan voi antaa myös toiselle henkilölle. 

Tietosuoja: olen vaitiolovelvollinen kaikista asiakkaista eli en kerro nimeäsi tai tilannettasi/asioita joita tulee tulkinnassa esiin kenellekään toiselle osapuolelle.

Tästä pääset kauppaan varaamaan tulkinta-ajan itsellesi => Tulkinnat tai klikkaa alla olevaa kuvaa.