Tietoja minusta

Katimandala

Tiibetin kielellä Kati tarkoittaa kristallista sydämen kanavaa, joka kulkee sydämen ja mielen välillä.  Kati = the secret crystal heart channel.  Mandala tarkoittaa sanskritin kielellä ympyrää. Vaikka mandaloissa voi olla eri muotoja, kuten neliöitä, kolmioita yms. niin se fokusoituu ympyrän muotoon. Mandala on henkinen ja rituaalinen symboli jota on käytetty monissa eri kulttuureissa, kuten buddhalaisuudessa, hindulaisuudessa, Australian alkuperäisasukkaiden keskuudessa, Hopien ja druidien keskuudessa jne.

Mandalan tavoite on toimia henkisen matkan välineenä, koska se symboloi kosmista ja psyykkistä järjestystä. Sivustoni nimi "katimandala" tarkoittaa niitä apuvälineitä, joita tarjoan jokaiselle oman henkisen prosessin tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin avuksi.

"Each person's life is like a mandala - a vast, limitless circle. We stand in the center of our own circle, and everything we see, hear and think forms the mandala of our life." -Pema Chodron-

Kati Torkko

Tämän fyysisen elämäni juuret ovat Etelä-Pohjanmaalla ja täällä asun tälläkin hetkellä. Täällä on tilaa hengittää, kulkea vapaana sekä antaa mielen ja sielun rauhoittua. Vaikka tuuli kuljettaa minua välillä muualle, on Pohjanmaan energia aina lähellä sydäntäni; siinä on jotain maagista voimaa. Muinaiset puhuvat. Olen toiminut pitkään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa erilaisilla tavoilla: konsultoinut, tasapainottanut, parantanut, katsonut, ohjannut, tuntenut, koskettanut, kuullut, nähnyt, hoitanut, opettanut ja oppinut. Tällä polulla jatkan matkaani edelleen.

Sydäntäni lähellä on myös tiibetiläinen tai himalajan lääketiede, Sowa Rigpa, jota olen opiskellut vuodesta 2009 lähtien. Sowa Rigpa on minulle ikuinen matka oman terveyden ja henkisen kehityksen lähteelle. 

Hymyillään kun nähdään! 

Lämmöllä, Kati