UUTTA! Astrologiset tulkinnat Seinäjoella

04.05.2024

Wautsi wau eli nyt on mahdollista tilata minulta myös astrologiset tulkinnat! Olen aloittanut astrologisen tutkimusretken omalla kohdallani vuonna 1994 (kääk miten pitkä aika tuosta onkaan) ja innoissani tutkin silloin omaa karttaani sekä ystävien ja perheenjäsenten aurinko-, kuu- ja nousumerkkejä. Tuo oli aikaa, kun astrologisia laskentaohjelmia ei oikeastaan ollut tai en ainakaan tiennyt sellaisten olemassaolosta, joten laskin koko kartan aina käsityönä alusta loppuun.  Olihan se työlästä, mutta uskon että siinäkin oppi hahmottamaan miten taivaankappaleet asettuvat kartoille. Nykyisin on onneksi laadukkaita ja hyviä ohjelmia, joita on helppo käyttää astrologisen kartan laskemiseen. Länsimaisesta astrologiasta tuli ajan saatossa itselleni syväluotaava matka, jossa koetin oppia ymmärtämään omaa luonnetta ja elämässä tapahtuvia haasteita sekä hahmottamaan mikä on oma paikkani täällä maa planeetalla. 

Astrologia on siis kulkenut matkassani vähemmän tai enemmän riippuen sen hetkisestä elämäntilanteesta. Vähitellen huomasin että aina kun olin oivaltanut astrologiasta jotakin tärkeää ja olennaista, niin tuli eteen uusia juttuja ja syväsukellukselle ei näyttänyt tulevan loppua ollenkaan. Välillä lannistuin ja luovutin todeten, että ihan turhaa tutkia astrologiaa, jos kerta kaikki on jo ennalta tähtiin kirjoitettu =D. Mutta, sitten hetken kuluttua tuli taas eteen joku uusi näkökulma, joka herätti mielenkiinnon astrologiaan uudelleen kuten esoteerinen astrologia tai karma astrologia tai terveys astrologia tai tai tai....  Astrologisella matkallani ajauduin myös Kiinalaisen astrologian, Bazi astrologian, pariin ja hurahdin siihen täysin. Voi että miten luonnon elementit, eri eläimet sekä kiinalaiset kirjaimet puhuivat minulle omaa kiehtovaa kieltä. Tahdoin tietää siitä kaiken mahdollisen ja opiskelin sitä Feng Shui opintojen jälkeen vielä lisää. Minulle oli helppoa hahmottaa luonnon kiertokulku ja elementtien käyttäytyminen eri vuodenaikojen mukaan. Se oli niin luonnollista. 

Bazi astrologian kautta ymmärsin myös paremmin elämän syklisyyden eli sen kuinka meille avautuu aina uusia mahdollisuuksia ja uusia kierroksia. Mikään elämässä ei todellakaan ole kiveen kirjoitettu vaan meillä on mahdollisuus oman ymmärryksen ja "viisastumisen" kautta muuttaa elämää. Se muuttuu jo sillä, kun muutamme omaa suhtautumista asioihin, joita meille tapahtuu tai koetamme ymmärtää miksi joku toinen ihminen käyttäytyy siten kuin käyttäytyy. Planeetat ja tähdet kulkevat sykleissä ja jos joskus on heikompi ajanjakso, niin tulee muistaa, että se ei ole pysyvä olotila. Se muuttuu ihan varmasti hetken päästä ja on taas helpompaa hengittää. Tällä lyhyellä tarinalla tahdoin kertoa että astrologia on hurjan laaja aihe, johon voi hukkua ihan täysin ja kokonaan. Mutta se on myös ihanaa ja niin mielenkiintoista. Astrologian tietämyksessä ei varmaan ikinä voi olla valmis, koska se avaa aina uuden oven kun yksi asia on ymmärretty.  

Jos sinäkin kiinnostuit tästä upeasta aiheesta, niin kannattaa aloittaa vaikka omaan astrologisen kartan perusteisiin tutustumalla. Minulta voi siis tilata tulkinnan  jossa pääsee sukeltamaan omaan syntymäkarttaan. Käyn läpi mm. aurinko-, kuu- ja nousumerkin sekä muut kartan tärkeimmät planeetat ja niiden sijainnit. Tällainen tulkinta sopii hyvin esim. ensimmäiseksi tulkinnaksi, jos oma syntymäkartta ei ole vielä niin tuttu. Jokainen tulkintahetki on tietysti erilainen eli en voi tarkalleen sanoa, millaisia asioita siinä tilanteessa nousee esiin. Olen intuitiivinen tulkitsija eli vaikka teen pohjatyön etukäteen tutustumalla karttaasi, niin kokemus on osoittanut että tulkintatilanteessa pintaan tulee juuri ne asiat, jotka asiakkaan olisi hyvä kuulla sillä hetkellä. 

Yksi itselleni tärkeä asia on seurata myös auringon paluuta eli joka vuosi aurinko palaa meidän astrologisella kartalla samaan asteeseen kuin se oli syntymähetkellä ja tämä paluu luo meille uuden "kartan" seuraavalle aurinkovuodelle (syntymäpäivästä seuraavaan syntymäpäivään). Auringon paluu on kuin "astrologinen vuosiennuste" eli missä asioissa voi olla haasteita, missä uusia mahdollisuuksia jne. Auringon paluukartta on joka vuosi erilainen ja se onkin oivallinen syntympäivälahja itselle (tai toiselle) tutkailla että millaisia mahdollisuuksia ja energioita se tuo tullessaan. Minulta voi tilata myös pelkän auringon paluutulkinnan tai vastaavasti yhdistelmän, jossa menen läpi peruskarttan asioita + auringon paluuta.