Kurssit 

Katimandalan tilassa keväällä 2020: Crystal Workshop, Spirit Animal Workshop, Yinjooga + hoitavat kirstallit sekä RumpuPaja

Tietoja kurssipaikasta: Katimandala sijaitsee Hälsohuset Marias Nycklarin hyvinvointicenterissä Kaitsorissa (Vöyrillä). Kati tarjoaa tilassaan erilaisia hoitoja, intuitiivisia tulkintoja sekä kivoja workshoppeja. Katimandalan tilassa on myynnissä mm. salviaa, suitsukkeita, pyhiä yrttejä, kristalleja, healingsauvoja, maloja, oraakkeli-ja tarotkortteja. Niitä saa ostaa kursseilla. 

Crystal Workshop/ Kristallit ja kivet LA 29.2.2020 klo 13-15:30

Parantavia kristalleja (kiviä) on hyvin paljon ja monia erilaisia; niillä kaikilla on oma vaikutuksensa meidän kehoon, mieleen ja sieluun. Voit käyttää niitä hoitamaan itseäsi, suojelemaan itseäsi, antaa niiden hienovaraisen energian vapauttaa ja tukea itseäsi jokapäiväisessä elämässä.

Kurssin sisältö:

 • lyhyt alustus energiakehosta ja chakroista
 • kivien/kristallien tunteminen (käymme läpi muutamia yleisempiä kiviä, joilla voit auttaa itseäsi; tukea hyvinvointia, suojella itseäsi tai kotiasi ym.)
 • pyramidit, sauvat, pallot ym. kivien muodot ja niiden merkitykset
 • Kuinka pitää huolta omista kristalleista; säilytys, puhdistus jne.
 • kristallien "ohjelmointi" omiin tarkoituksiin
 • ohjattu Itsehoito kristalleilla
 • kurssin aikana jokainen saa myös nostaa itselleen kristallien/kivien viestejä (käytössä oraakkelipakkoja) ja keskustelemme niiden merkityksestä sen hetkisessä elämässä/tilanteessa.

Osallistuminen:

 • ei vaadi aikaisempaa tietoa aiheesta
 • tarvitset mukaan muistiinpanovälineet, jos tahdot kirjoittaa ylös jotakin asioita.
 • ota mukaan oma alusta (joogamatto tai viltti) kristallihoitoa varten.

Tämä kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kivien kiehtovaan maailmaan ja kuinka auttaa niillä itseäsi. Workshop sopii hyvin niille, joilla ei ole mitään kokemusta aiheesta, mutta mukaan voi tulla vaikka olisit jo työskennellyt aikaisemmin kivien kanssa. Kurssi itsessään on jo parantava kokemus, saat olla eri kivien värähtelyssä kurssin aikana ja viettää iltapäivän samanhenkisten ihmisten kanssa. Kurssin jälkeen voit jatkaa työskentelyä omien kristallien kanssa. 

Paikka: Katimandalan tila, Kaitsorvägen 5, Kaitsor (Hälsohuset Marias Nycklar)

Ohjaaja: Kati Torkko

Aika: LA 29.2.2020 klo 13-15:30 (2,5h)

Hinta: 45€

Ilmoittaudu viim. 23.2 mennessä kati.torkko@gmail.com (ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot ja peruutusehdot). Paikkoja tähän workshoppiin on rajallinen määrä.   

Spirit Animal Workshop/ Voimaeläin workshop SU 8.3.2020 klo 13-15:30

Voimaeläimet edustavat opastusta, tukea ja voimaa ja niillä on meille erityinen merkitys pitkässä shamanistisessa perinnössämme. Meillä kaikilla on uniikki voimaeläin (tai useampi), joka edustaa ja antaa oivalluksia meistä itsestämme. Voit kutsua voimaeläintäsi tuomaan sinulle opastusta, suojelua, parannusta tai inspiraatiota.

Kurssin sisältö:

 • mikä on voimaeläin?
 • oman voimaeläimen löytäminen
 • meditaatiomatka, jossa kutsumme/käymme tapaamassa omaa voimaeläintä
 • voimaeläimeen tutustuminen
 • kurssin aikana jokainen saa myös nostaa itselleen eläinten viestejä (käytössä useampi oraakkelipakka) ja keskustelemme niiden merkityksestä sen hetkisessä elämässä/tilanteessa.

Osallistuminen:

 • ei vaadi aikaisempaa tietoa aiheesta
 • tarvitset mukaan päiväkirjan tai vihon, johon voit kirjoittaa kurssilla tulleita oivalluksia ja asioita
 • ota mukaan oma alusta (joogamatto tai viltti) meditaatiomatkaa varten. Istumme kurssin aikana pääasiassa lattialla, mutta tilasta löytyy myös tuoleja, jos sinun on vaikeaa istua lattialla.

Tämä kurssi tarjoaa sinulle uniikin mahdollisuuden tavata oma voimaeläimesi ja oppia kuinka se vaikuttaa elämässäsi sekä kuinka saada yhteys siihen. Samalla saat jakaa omia kokemuksia aiheesta sekä kuulla toisten kokemuksia hyväksyvässä ja avoimessa ilmapiirissä. Kurssin jälkeen voit jatkaa työskentelyä oman voimaeläimesi kanssa

Paikka: Katimandalan tila, Kaitsorvägen 5, Kaitsor (Hälsohuset Marias Nycklar)

Ohjaaja: Kati Torkko

Aika: SU 8.3.2020 klo 13-15:30 (2,5h)

Hinta: 45€

Ilmoittaudu viim. 1.3 mennessä kati.torkko@gmail.com ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot ja peruutusehdot. Paikkoja tähän workshoppiin on rajallinen määrä.  

Yin joogaworkshop + hoitavat kristallit/kivet SU 5.4 klo 15-17

Tule hakemaan kevään valoa ja kivien parantavaa energiaa tästä kahden tunnin Yin joogakurssista. Teemme ihanan rentouttavia, meditatiivisia yin jooga-asanoita ja otamme harjoitukseen mukaan parantavia kiviä. Jokainen saa valita tunnin ajaksi kivet ohjaajalta eli ei tarvitse olla omia kiviä mukana. Päätämme harjoituksen jooganidraan (unijoogaharjoitus), joka samalla rentouttaa ja virkistää.

Osallistuminen:

 • ei vaadi aikaisempaa kokemusta yinjoogasta tai kristalleista
 • ota mukaan oma alusta joogamatto tai muu sekä viltti
 • mahdollisimman lämpimät vaatteet, koska yinjooga tehdään lattiatasossa ja rentoutuessa tulee helposti kylmä

Paikka: Katimandalan tila, Kaitsorvägen 5, Kaitsor (Hälsohuset Marias Nycklar)

Ohjaaja: Kati Torkko

Aika: SU 5.4.2020 klo 15-17 (2h)

Hinta: 40€

Ilmoittaudu viim. 1.4 mennessä kati.torkko@gmail.com (ilmoittautumisen yhteydessä laitan sinulle maksutiedot ja peruutusehdot). Paikkoja tähän workshoppiin on rajoitettu määrä. 

RumpuPaja 12.-13.4.2020

Kurssilla valmistetaan oman valinnan mukaan joko pyöreä tai soikea kehärumpu, jonka kalvo on poronnahkaa. Työstämme puolivalmiin kehän, jotta siihen latautuu oma energiasi ja mielessä rummulle asetetaan sen käyttötarkoitus. Poronnahasta leikattu rumpunahka liotetaan vedessä ja tahtoessasi voit värjätä rumpunahan. Rumpu sidotaan ja saatellaan fyysiseen olomuotoonsa sekä tehdään myös rumpukapula soittamista varten. Rummunvalmistukseen osallistuvat myös elementtien, ilmansuuntien, paikan ja rummun henget. Rummunteon ohella teemme rummutusmatkoja, haemme omaa sisäistä tietoa, syvennämme tietoutta rummusta ja puhumme muistakin rumpua sivuavista asioista.

Kenelle:

 • olet haaveillut omasta rummusta tai se on kutsunut sinua jo pitkään
 • voit rummutella tunteita ulos ja syventää meditaatiota
 • voit käyttää rummun sydämenlyöntiä muuttaaksesi tietoisuuttasi (shamaanit ovat tehneet tätä ajan alusta saakka)
 • voit rummutella pelkästään siksi, että se on hauskaa!
 • tahdot käyttää sitä esim. omassa hoitotyössä
 • tahdot tehdä uniikin lahjan jollekin
 • tai mikä tahansa muu syy on erittäin hyvä syy osallistua

Tämä RumpuPaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta tai tietoa rummuista tai niiden valmistuksesta. Kurssi on juuri sitä varten, että opit tekemään rummun itse Johannan ohjauksessa ja oman sisäisen viisautesi johdatuksessa.

Paikka: Katimandalan tila, Kaitsorvägen 5, Kaitsor (Hälsohuset Marias Nycklar)

Ohjaaja: Johanna Pääkkönen Arcana Magicasta. Johannalla on usean vuoden kokemus rumpujen valmistamisesta ja rumpukurssien vetämisestä. Hänen valmistamia rumpuja on myyty ympäri maailmaa. Tutustu Johannaan täällä => https://www.sielunsilmin.fi/

Aika: SU 12.4 klo 10-18 ja MA 13.4 klo 10-16 (pääsiäispyhät)

Hinta: 264€. Hinta sisältää rummun valmistukseen tarvittavan materiaalin, taukoteet/kahvin sekä kaksi lämmintä ateriaa vegaanikahvila café ajnassa  https://cafeajna.fi/fi/ (sijaitsee samassa rakennuksessa).

Ilmoittaudu viim. 29.3 mennessä kati.torkko@gmail.com Ilmoittautumisen jälkeen saat tilitiedot ja kurssin peruutusehdot. Sinun tulee suorittaa varausmaksu 129€ ennakkoon tilille ja loppumaksun 135€ voit maksaa vasta paikan päällä (myös kortilla maksu onnistuu). Varausmaksu maksetaan materiaalin hankintaa varten ja se myös varmistaa paikkasi tällä kurssilla. Paikkoja tähän kurssille on rajallinen määrä.

PS: jos tulet kauempaa, niin Hälsohuset Marias Nycklarin keskuksessa on pieni asunto, jota voi vuokrata. Varaukset täältä => https://mariasnycklar.fi/inkvartering/