Huhtikuun 2020 kurssit 

Katimandalan tilassa: Yin jooga + hoitavat kirstallit sekä RumpuPaja

Nivalassa: Spirit Animal/Voimaeläin Workshop

Tietoja kurssipaikasta: Katimandala sijaitsee Hälsohuset Marias Nycklarin hyvinvointicenterissä Kaitsorissa (Vöyrillä). Kati tarjoaa tilassaan erilaisia hoitoja, intuitiivisia tulkintoja sekä kivoja workshoppeja. Katimandalan tilassa on myynnissä mm. salviaa, suitsukkeita, pyhiä yrttejä, kristalleja, healingsauvoja, maloja, oraakkeli-ja tarotkortteja. Niitä saa ostaa kursseilla. 

Yin joogaworkshop + hoitavat kristallit/kivet SU 5.4 klo 15-17 => HUOM! tämä joogaworkshop siirtyy myöhäisempään ajankohtaan poikkeustilanteen vuoksi! 

Tule hakemaan kevään valoa ja kivien parantavaa energiaa tästä kahden tunnin Yin joogakurssista. Teemme ihanan rentouttavia, meditatiivisia yin jooga-asanoita.  Menemme tässä joogaharjoituksessa läpi kehon chakrat eli olemme pidempiä aikoja kutakin chakraa hoitavissa asanoissa tasapainottaen kehon päästä varpaisiin. Asanoiden parantavan vaikutuksen lisäksi otamme mukaan hoitavat kristallit, jotka hoitavat aina kyseistä chakraa eli saat tuplasti itseäsi hoitavaa olotilaa tästä workshopista. Kristallit saat lainaksi paikan päältä eli sinulle ei tarvitse olla omia mukana eikä tietoa joogasta tai kristalleista. Päätämme harjoituksen jooganidraan (unijoogaharjoitus), joka samalla rentouttaa ja virkistää. Tämä workshop soveltuu erinomaisesti vaikka et olisi aikaisemmin joogaillut

Osallistuminen:

 • ei vaadi aikaisempaa kokemusta yinjoogasta tai kristalleista
 • ota mukaan oma alusta joogamatto tai muu sekä viltti
 • mahdollisimman lämpimät vaatteet, koska yinjooga tehdään lattiatasossa ja rentoutuessa tulee helposti kylmä

Paikka: Katimandalan tila, Kaitsorvägen 5, Kaitsor (Hälsohuset Marias Nycklar)

Ohjaaja: Kati Torkko

Aika: SU 5.4.2020 klo 15-17 (2h)

Hinta: 40€

Ilmoittaudu viim. 1.4 mennessä kati.torkko@gmail.com (ilmoittautumisen yhteydessä laitan sinulle maksutiedot ja peruutusehdot). Paikkoja tähän workshoppiin on rajoitettu määrä.  PS: seuraan Suomen koronatilanteen kehittymistä ja teen muutoksia workshopin ajankohtaan, jos tarvetta siihen ilmenee.

=============================================================

RumpuPaja 12.-13.4.2020

Kurssilla valmistetaan oman valinnan mukaan joko pyöreä tai soikea kehärumpu, jonka kalvo on poronnahkaa. Työstämme puolivalmiin kehän, jotta siihen latautuu oma energiasi ja mielessä rummulle asetetaan sen käyttötarkoitus. Poronnahasta leikattu rumpunahka liotetaan vedessä ja tahtoessasi voit värjätä rumpunahan. Rumpu sidotaan ja saatellaan fyysiseen olomuotoonsa sekä tehdään myös rumpukapula soittamista varten. Rummunvalmistukseen osallistuvat myös elementtien, ilmansuuntien, paikan ja rummun henget. Rummunteon ohella teemme rummutusmatkoja, haemme omaa sisäistä tietoa, syvennämme tietoutta rummusta ja puhumme muistakin rumpua sivuavista asioista.

Kenelle:

 • olet haaveillut omasta rummusta tai se on kutsunut sinua jo pitkään
 • voit rummutella tunteita ulos ja syventää meditaatiota
 • voit käyttää rummun sydämenlyöntiä muuttaaksesi tietoisuuttasi (shamaanit ovat tehneet tätä ajan alusta saakka)
 • voit rummutella pelkästään siksi, että se on hauskaa!
 • tahdot käyttää sitä esim. omassa hoitotyössä
 • tahdot tehdä uniikin lahjan jollekin
 • tai mikä tahansa muu syy on erittäin hyvä syy osallistua

Tämä RumpuPaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta tai tietoa rummuista tai niiden valmistuksesta. Kurssi on juuri sitä varten, että opit tekemään rummun itse Johannan ohjauksessa ja oman sisäisen viisautesi johdatuksessa.

Paikka: Katimandalan tila, Kaitsorvägen 5, Kaitsor (Hälsohuset Marias Nycklar)

Ohjaaja: Johanna Pääkkönen Arcana Magicasta. Johannalla on usean vuoden kokemus rumpujen valmistamisesta ja rumpukurssien vetämisestä. Hänen valmistamia rumpuja on myyty ympäri maailmaa. Tutustu Johannaan täällä => https://www.sielunsilmin.fi/

Aika: SU 12.4 klo 10-18 ja MA 13.4 klo 10-16 (pääsiäispyhät)

Hinta: 264€. Hinta sisältää rummun valmistukseen tarvittavan materiaalin, taukoteet/kahvin sekä kaksi lämmintä ateriaa vegaanikahvila café ajnassa  https://cafeajna.fi/fi/ (sijaitsee samassa rakennuksessa).

Ilmoittaudu viim. 29.3 mennessä kati.torkko@gmail.com Ilmoittautumisen jälkeen saat tilitiedot ja kurssin peruutusehdot. Sinun tulee suorittaa varausmaksu 129€ ennakkoon tilille ja loppumaksun 135€ voit maksaa vasta paikan päällä (myös kortilla maksu onnistuu). Varausmaksu maksetaan materiaalin hankintaa varten ja se myös varmistaa paikkasi tällä kurssilla. Paikkoja tähän kurssille on rajallinen määrä.

PS: jos tulet kauempaa, niin Hälsohuset Marias Nycklarin keskuksessa on pieni asunto, jota voi vuokrata. Varaukset täältä => https://mariasnycklar.fi/inkvartering/ 

============================================= 

Spirit Animal Workshop/ Voimaeläin workshop LA 25.4.2020 klo 13 -17, Nivala

Voimaeläimet edustavat opastusta, tukea ja voimaa ja niillä on meille erityinen merkitys pitkässä shamanistisessa perinnössämme. Meillä kaikilla on uniikki voimaeläin (tai useampi), joka edustaa ja antaa oivalluksia meistä itsestämme. Voit kutsua voimaeläintäsi tuomaan sinulle opastusta, suojelua, parannusta tai inspiraatiota.

Kurssin sisältö:

 • mikä on voimaeläin?
 • oman voimaeläimen löytäminen
 • meditaatiomatka, jossa kutsumme/käymme tapaamassa omaa voimaeläintä
 • omaan voimaeläimeen tutustuminen

Osallistuminen:

 • ei vaadi aikaisempaa tietoa aiheesta
 • tarvitset mukaan päiväkirjan tai vihon, johon voit kirjoittaa kurssilla tulleita oivalluksia ja asioita
 • ota mukaan oma alusta (joogamatto tai viltti) meditaatiomatkaa varten.

Tämä kurssi tarjoaa sinulle uniikin mahdollisuuden tavata oma voimaeläimesi ja oppia kuinka se vaikuttaa elämässäsi sekä kuinka saada yhteys siihen. Samalla saat jakaa omia kokemuksia aiheesta sekä kuulla toisten kokemuksia hyväksyvässä ja avoimessa ilmapiirissä. Kurssin jälkeen voit jatkaa työskentelyä oman voimaeläimesi kanssa

Paikka: Ylivieskantie 126, 85500 Nivala (Tmi Vihreä Lootus/Henna Kujala)

Ohjaaja: Kati Torkko => lisätietoja Katista löydät sivuilta www.katimandala.fi tai https://www.facebook.com/katimandala

Aika: LA 25.4.2020 klo 13-17 (kesto n. 3,5 tuntia + tauko)

Hinta: 50€

Taukotarjoilu: Henna lupasi loihtia maittavat taukotarjoilut, varaathan kahvirahan 10€ Hennalle, kun tulet.

Ilmoittaudu viim. 17.4 mennessä: Tmi Vihreä Lootus /Henna Kujala, 040-504 8996 tai henna.s.kujala@hotmail.com

Maksutiedot ja peruutusehdot: Osallistumismaksu suoritetaan etukäteen tilille: FI79 1140 3500 0996 53 (Nordea), Saaja: Kati Torkko (Tmi). Viestikenttään voi kirjoittaa "eläin workshop" ja oma nimi, jos se ei näy maksajana.

Huomioithan, että ilmoittautumisesi workshoppiin on sitova ja sinulle varataan siihen paikka sekä varmistetaan workshopin toteutuminen. Osallistumismaksu palautetaan kokonaan, jos tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta (sairastuminen yms). PS: seuraamme Suomen koronatilanteen kehittymistä ja teemme muutoksia workshopin ajankohtaan, jos tarvetta siihen ilmenee.

=========================================

Kesän 2020 kurssit 

Kesän 2020 joogaryhmät Ilmajoella 

Nyt voit tulla joogaamaan kanssani myös ensi kesänä! Joogaryhmäni tulevat kesällä 2020 kahdelle paikkakunnalle. Tässä niistä toinen eli joogaryhmäni Ilmajoella ja toinen paikkakunta on tulossa julkiseksi lähiaikana.

Keskiviikkoisin Ilmajoella 13.5-17.6.2020 (60€/6 krt) sekä 8.7-12.8.2020 (6 krt). Ohjaan kaksi ryhmää illan aikana eli ensiksi Lempeää hathajoogaa ja sen jälkeen meditatiivista yinjoogaa. Tila ei ole suuri, joten kumpaankin ryhmään mahtuu vain rajallinen osallistujamäärä.

Paikka: Ilonpisara, Ilmajoentie 605, Ilmajoki (vanhan meijerin vieressä)

Lempeä Hatha klo 17:30-18:45 => Hinta: 60€/6 krt jooga

Meditatiivinen Yin klo 19:15-20:30 => Hinta: 60€/6 krt jooga

Ilmoittaudu mukaan viim. 1.5 mennessä => kati.torkko@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro tuletko hathaan vai yinjoogaan (voi tulla molempiinkin) ja tuletko touko-kesäkuun ryhmään vai heinä-elokuun ryhmään (voi tulla kumpaankin).

Tuntikuvaukset:

Lempeä Hathajooga

Teemme yhdessä lempeitä, venyttäviä ja rentouttavia joogaharjoituksia. Asanoiden terapeuttiset vaikutukset hoitavat ja parantavat sinua kokonaisvaltaisesti. Jokainen tunti on hieman erilainen kokonaisuus ja asanat ohjataan lempeällä otteella. Tunnin alussa on aina lyhyt hiljentyminen, jossa pääset irti päivän asioista ja virittäydyt paremmin joogan energioihin. Tämän jälkeen joogaillaan yhdessä omaa kehoa kuunnellen sekä lopussa rentoudutaan, jolloin asanoiden parantava vaikutus syvenee. Ohjaan toisinaan harjoitusten jälkeen myös itsehieronnan, joka syventää joogan vaikutusta. Hieronta myös rentouttaa ja tasapainottaa energioita sekä vaikuttaa lymfaan. Tunnilla soi hiljainen, kaunis mantramusiikki. Tunti soveltuu hyvin myös aloittelijoille eli jos jooga ei ole tuttua, pystyt olemaan mukana näissä harjoituksissa.

Meditatiivinen Yinjooga

Tässä harjoituksessa päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja siirrytään passiivisempaan joogaharjoitukseen. Yin on hyvä vastapaino aktiivisemmalle (yang) joogaharjoitukselle tai kun tahdot palautua kehoa ja mieltä stressaavista asioista. Asanoissa ollaan useiden minuuttien ajan, jolloin keho pysähtyy ja rauhoittuu kunnolla. Fyysisesti harjoitus menee kehossa syvemmälle (sidekudokset, nivelsiteet, nivelet, luut, fascia), mielen tasolla se antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä ja energiatasolla se stimuloi qin/pranan kiertoa kehossa poistaen mahdollisia tukoksia. Tunnilla soi hiljainen meditatiivinen musiikki. Ohjaan yinjoogan mahdollisimman vähäpuheisesti eli pääset rauhassa nauttimaan omasta meditatiivisesta olotilasta ilman jatkuvaa puhetta. Tunti soveltuu hyvin myös aloittelijoille eli jos jooga ei ole tuttua, pystyt olemaan mukana näissä harjoituksissa.