Lempeä yinjoogakurssi (3 krt)

Kaipaatko lempeää palautumista ja rentoutumista? Toukokuussa minulta ilmestyi kolmen kerran lempeä yinjoogakurssi, jossa jokaisella joogatunnilla keskitytään kehon eri alueisiin.

Tuntien sisältö:

  • Lempeä yinjooga 1/3 on yinjoogaharjoitus, jossa keskitytään selkään, vatsaan ja lantioon sekä hoidetaan maksa-ja sappimeridiaaneja.
  • Lempeä yinjooga 2/3 on yinjoogaharjoitus, jossa keskitytään käsiin, hartioihin ja rintakehään sekä hoidetaan sydän-ja ohutsuolimeridiaaneja.
  • Lempeä yinjooga 3/3 on yinjoogaharjoitus, jossa keskitytään iskiasalueeseen, lantioon ja jalkoihin sekä hoidetaan munuais-ja virtsarakkomeridiaaneja.

Hinta: 35€ (sisältää kolme eri harjoitusta) Osta kurssi verkkokaupasta => Katin Joogat & Kurssit

Kyseessä on verkkokurssi eli voit tehdä yinjoogaharjoitukset kanssani itsellesi parhaimpana ajankohtana. Jokainen yinjoogatunti on n. 60 minuutin pituinen ja päättyy rentoutushetkeen. 

Lisätietoja yinjoogatunneista: Tunne elinvoima kehossa ja nauti palauttavasta yinjoogasta. Näissä harjoituksissa päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja siirrytään passiivisempaan joogaan. Näissä harjoituksissa hidastat tietoisesti tahtia ja nämä tunnit sopivat erityisen hyvin kun tahdot palautua kehoa ja mieltä stressaavista asioista. Jokaisessa asennossa ollaan aina 5 minuuttia, jolloin keho pysähtyy ja rauhoittuu kunnolla. Fyysisesti harjoitus menee kehossa syvemmälle (sidekudokset, nivelsiteet, nivelet, luut, fascia), mielen tasolla se antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä ja energiatasolla se stimuloi qin/pranan kiertoa kehossa poistaen mahdollisia tukoksia.

Taso: kaiken tasoiset joogaajat, myös aloittelijat ovat tervetulleita. Ohjaamani joogatunnit ovat lempeitä omaa kehoa kuuntelevia joogaharjoituksia.

Osallistuminen

Pääset osallistumaan kurssille ostamalla sen verkkokaupasta tai maksamalla sen ePassilla. Voit myös ilmoittautua mukaan suorana sähköpostilla ja saat minulta maksutiedot, jolloin kurssin voi maksaa suoraan tilille. Maksun jälkeen saat minulta henkilökohtaisen sisäänpääsyn harjoituksiin. Aktivointi-ilmoitus tulee sähköpostiin eli muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostisi kaupan tilauskenttään oikein.

Maksutavat

Verkkokauppa: Verkkokaupasta pääset maksamaan kurssin kätevästi eri maksutavoilla. Maksutavat kaupassa mm. pankkimaksut,luottokortti, mobilepay, pivo.  Löydät tämän kurssin täältä => Lempeä yinjoogakurssi 

ePassi: Maksutapana käy myös liikuntaeduista ePassi. Kirjaudu omilla tunnuksilla ePassin järjestelmään, etsi sieltä liikuntapalveluntarjoajista Tmi Kati Torkko ja valikossa on valmiina vaihtoehto 3 x yinjoogakurssi. Ilmoita minulle sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa sinulle sisäänpääsyn. 

Tilisiirto: laita minulle sähköpostia että tahdot mukaan tälle kurssille ja saat tilitiedot, jolloin voit maksaa joogakurssin suoraan tilille. 

Lisätiedustelut ja ilmoitukset => kati.torkko@gmail.com

Mitä välineitä tarvitset tällä kurssilla?

Tarvikkeet: läppäri tai puhelin + toimiva nettiyhteys. Joogamatto tai muu mukava, lämmin alusta sekä viltti/shaali. Suositellut joogan apuvälineet tällä kurssilla: 2 kpl joogablokkeja, bolsteri ja joogavyö. Välineiden puuttuminen ei ole este osallistumiselle eli voit osallistua harjoituksiin myös ilman niitä, vyöksi soveltuu vaikka pitkä huivi, blokkien tilalle voi käyttää esim. kahvipaketteja ja bolsterin tilalla isompaa napakkaa tyynyä tai kahta.