Terveisiä LA 4.11 voimapäivästä

06.11.2023

Terkkuja Kaamosajan Maagisesta voimapäivästä, jossa aiheina oli vauraus Feng Shui, Kuun vaikutukset sekä yinjoogahetki kynttilänvalossa. Oli sopivan rento päivä osallistujien kanssa ja kaikki sujui hienosti. Tuntui ihan hyvältä ohjata myös joogaa pitkän tauon jälkeen (toukokuussa oli mun vipat joogakurssit). Kiitos kaikille osallistujille mukavasta päivästä <3 

Workshop Kodin vauraus (Feng Shui) 
Aiheet: Mistä löytyy kodin maagiset vaurausalueet? Millaisia seikkoja kannattaa huomioida, jotta raha ja mahdollisuudet virtaavat suotuisasti elämässä. Tutustuimme kristalleihin, vaurauskiviin, Feng Shui tehosteisiin sekä niiden sijoitteluun kotona. 

Workshop Kuun vaikutukset meihin eri päivinä
Aiheet: Kuunvaiheet sekä millaisia ovat eri astrologisten merkkien kuupäivät, miten ne näkyvät arjessa, millaisia asioita voi ilmestyä tai tulla eteen kun kuu liikkuu härän merkissä tai leijonassa tai millaisia terveysasioita voi nousta neitsytpäivinä tai kaurispäivinä jne. 

Palauttavaa yinjoogaa kynttilänvalossa. Voimapäivän joogassa hiljennyimme ja rauhoituimme kynttilänvalossa nauttimaan palauttavasta yinjoogasta. 

PS: Mä kokoan jossain välissä tällä viikolla Katimandalan kauppaan oman Feng Shui kansion, josta on helpompi bongata kaikki aiheeseen sopivat tehosteet ja aktivoijat. Nyt ne on siellä sun täällä eri kansioissa, joten voi olla vaikea löytää niitä. Tuossa yhdessä kuvassa siis vauraussammakoita, vaurausbuddhat, kirkkaat kristallit ja timantit. Myös kuvan Hyvän Kuun aikaan kuukalentereita vuodelle 2024 sekä Moonology Manifestation kortteja on nyt kaupassa