Tarot tulkinnat

07.06.2023

Syreenien aika juuri käsillään täällä <3 Viime viikolla tiedottelinkin jo, että hiljalleen luovun joogan opettamisesta, jotta saan tilaa muille asioille. Tämä on niistä yksi eli pitkän tauon jälkeen, aktivoidun jälleen henkilökohtaisten istuntojen merkeissä. Mahdollisuus on tulla joko kasvokkain tehtävään tulkintaan Seinäjoella tai tilata videotulkinta. Kesäkuun tulkintapäivät (jossa siis mahdollisuus tulla face to face tulkintaan) ovat LA 17.6 sekä PE 30.6. Kumpaankin päivään otan vain 3 asiakasta klo 11, klo 14 ja klo 17. Avaan vaihdellen 1-3 tulkintapäivää tai iltaa kuukaudessa. 

Voit myös tiedustella muita mahdollisia aikoja, jos avoinna olevat päivät eivät sovi sinulle.

Vastaanotto: Keijuttaren hoitotila Seinäjoen Piirillä. Piiri on isompi alue, joka on täynnä eri rakennuksia ja toimijoita, joten varauksen jälkeen saat minulta tarkemmat ohjeet minne tulla. 

Varaa aika minulta joko sähköpostitse tai voit tehdä varauksen suoraan verkkokaupasta Tarot tulkinta. Tulkinta on ns. intuitiivinen tulkinta, jossa käytän apuna tarot kortteja ja muita oraakkelikortteja. En tulkitse kortteja ihan perinteisellä tavalla vaan luen energiaa, lisäksi korttien näkeminen/katsominen auttaa myös asiakasta saamaan omia oivalluksia tulkintatilanteessa. Tulkintojen tarkoitus on antaa apua ja vahvistusta sen hetkiseen tilanteeseen ja avata mahdollisia tulevia asioita.  

Lämpimästi tervetuloa,   Kati