Kaupan uutuuksia

07.12.2023

Kaupassa on nyt uusia tuoksulyhtyjä, kuten kaunis mattapintainen valkoinen mandalalyhty sekä pari triple moon aiheista tuoksulyhtyä (mustana tai valkoisena). Tuoksulyhtyjen hinta 22,90€/kpl. Uusia Ekosettejä on saapunut myös (kuorinta, hemmottelu, ayurveda ym.) Nämä kaikki uudet tuotteet löytyvät omista kansioistaan, mutta kokoan uudet tuotteet aina kaupan Uutuudet! kansioon josta ne on helppo löytää.   

Karawan Authentic ekosettejä on saatavilla erilaisia. Jokaisessa setissä on aina luomupuuvillasta tehty kosmetiikkapussukka, kaunis Fouta pyyhe (eri värinen eri seteissä) sekä vaihdellen tuotteita, kuten saippuaa, kuorintajuttuja ym.  Karawan Authentic on eettinen brändi, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa, ekokosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja muodikkaita asusteita perinteitä ja käsityöläisyyttä kunnioittaen. Yritys sijaitsee Lyonissa, Ranskassa.

Uutta on myös käsityönä valmistetut saippua + pesukinnas setit sekä säkissä olevat lahjasetit. Säkki sisältää pyyhkeen, saippuan ja pesukintaan. Kauniita lahjoja itselle tai luonnollisen hyvinvoinnin ystävälle. Nautral lahjasetit 19,90€ ja lahjasäkkisetit 39,90€.