Kaamosajan Voimapäivä LA 4.11 Katin kanssa

11.09.2023

Jotain kivaa tähän syyskauteen eli tule viettämään kanssani kaamosajan voimapäivä pyhäinpäivänä Seinäjoella. Päivän aikana tutustumme vaurauteen Feng Shuin näkökulmasta, keskustelemme kuun vaikutuksista sekä teemme rentouttavaa & palauttavaa yinjoogaa kynttilänvalossa. Tämä päivä on rakennettu niin, että voit osallistua joko koko päivän ohjelmaan tai yhteen tai kahteen osioon erikseen. Tervetuloa! 

Päivän ohjelma on seuraava:

klo 11:00-13:00 Feng Shui & Vauraus

klo 13:00-14:30 Lounastauko (omat eväät tai käy syömässä lähellä olevissa ruokapaikoissa)

klo 14:30-16:30 Kuun vaikutukset eri päivinä

klo 16:30-17:30 Tauko ja shoppailuaikaa (teetarjoilu, muutoin omat välipalat)

klo 17:30 -19:30 Palauttavaa yinjoogaa kynttilänvalossa

Ohjaaja: Kati Torkko

Paikka: Etelä-Pohjanmaan Steinerkoulun sali, Vuorenmaanrinne 33, 60220 Seinäjoki

Koko pävän hinta: 100€ (yksittäiset osiot 49€/39€ kpl). Hinta sisältää alv 10%/24%.

Ilmoittautumiset tähän kaamosajan voimapäivään viimeistään 28.10 mennessä!

PS: Joogaan mahtuu pienempi osallistujamäärä kuin päivän muuhun osioon eli jos tahdot mukaan koko päivän ohjelmaan, niin kannattaa varata paikka mahdollisimman ajoissa.

Varaus ja maksu: helpoin tehdä suoraan verkkokaupasta => Kaamosajan Voimapäivä 4.11

Muut maksutavat: suora tilisiirto, mobilepay => ilmoittaudu suoraan minulle ja saat sen jälkeen maksutiedot.

Lisätiedustelut & ilmoittautumiset => kati.torkko@gmail.com

Lisätietoja päivän yksittäisistä luennoista/workshopeista

LA 4.11 Klo 11:00-13:00 workshop Feng Shui & vauraus tule tutustumaan mitä Feng Shui sanoo vauraudesta. Mistä löytyy kodin vaurausalueet, millaisia seikkoja kannattaa huomioida, jotta raha ja mahdollisuudet virtaavat suotuisasti elämässä. Tutustumme kristalleihin ja vaurauskiviin sekä niiden sijoitteluun kotona. Millaisilla keinoilla voit aktivoida vaurautta kodissa. Ota mukaan omat muistiinpanot jos tahdot kirjoittaa vinkkejä itsellesi muistiin. 

Jos tahdot osallistua pelkästään tähän osioon, niin  Feng Shui  luennon/workshopin hinta on 49€ (sis. alv 24%). Varaa paikkasi Feng Shuin ihmeelliseen maailmaan => Feng Shui & Vauraus      

LA 4.11 klo 14:30-16:30 workshop Kuun vaikutukset eri päivinä millaisia ovat eri astrologisten merkkien kuupäivät, miten ne näkyvät arjessa, millaisia asioita voi ilmestyä tai tulla eteen kun kuu liikkuu härän merkissä tai leijonassa tai millaisia terveysasioita voi nousta neitsytpäivinä tai kaurispäivinä jne. Esimerkkejä ja keskustelua aiheesta. 

Jos tahdot osallistua pelkästään tähän osioon, niin Kuun vaikutuksia  luennon/workshopin hinta on 49€ (sis. alv 24%). Varaa paikkasi KUUntelemaan KUUn Vaikutuksia => Kuun Vaikutukset  

LA 4.11 klo 17:30 -19:30 Palauttavaa yinjoogaa kynttilänvalossa Voimapäivän joogassa hiljennymme ja rauhoitumme kynttilänvalossa nauttimaan palauttavasta yinjoogasta. Tässä harjoituksessa päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja siirrytään passiivisempaan joogaan. Hidastat tietoisesti tahtia ja lähdet palautumaan kehoa ja mieltä stressaavista asioista. Jokaisessa asennossa viivytään 3- 5 minuuttia, jolloin keho pysähtyy ja rauhoittuu kunnolla. 

Jos tahdot osallistua pelkästään tähän osioon, niin yinjoogan hinta on 39€ (sis. alv 10%). Varaa paikkasi rauhoittavaan joogaan =>  Palauttavaa yinjoogaa kynttilänvalossa