Feng Shui Jalokivipuut

21.06.2023

Feng Shui jalokivipuut ovat kaunis tapa tuoda tasapainoa ja harmoniaa elämääsi. Kauppaan on saapunut ruusukvartista ja ametistista tehtyjä minipuita. Olen kuvannut jokaisen erikseen, joten saat aina sen puun, joka kuvassa näkyy. Löydät nämä puut Kivet & Kristallit osastolta Feng Shui jalokivipuut. 

Mitä jalokivipuut oikein tarkoittavat? 

Näiden puiden Feng Shui merkitys ja symboliikka juontaa juurensa kauas kiinalaisiin perinteisiin. Puut ovat kasvun, yltäkylläisyyden, pitkäikäisyyden ja elinvoimaisuuden symboleja; näitä asioita Feng Shui jalokivipuu tuo elämääsi. Tässä muutamia puiden ominaisuuksia: houkuttaa taloudellista vaurautta, tuo tuke perhe-elämään, edistää tietoa & opiskelua, parantaa menestystä, edistää uraa, parantaa terveyttä ja romanttisia suhteita, houkuttaa auttavia ihmisiä elämään, lisää luovuutta ja parantaa suojelua. Yleisesti nämä puut auttavat luomaan harmonisen tilan sinulle. Ne poistavat pysähtynyttä energiaa ja luovat positiivista chitä. Eri kivillä on myös omat merkityksensä. Ametisti puut ovat hyviä kodin puhdistajia kaikesta negatiivisuudesta. Ruusukvartsipuut ovat hyviä houkuttamaan rakkautta ja romanttista ihmissuhdetta, luo harmoniaa rakastavalla energialla.

Tässä kokosin esimerkkejä, miten voit sijoittaa ametistipuun kotona:

 1. Yleisesti voit sijoittaa ametistipuun sellaiselle alueella, jossa tuntuu olevan pysähtynyt tunnelma ja huono energia. Ametisti lähtee puhdistamaan paikkaa ja tunnelmaa.
 2. Pohjoisen alueella voit käyttää puuta tuomassa parempaa työonnea ja uusia alkuja niihin.
 3. Koillisen alueella voit käyttää ametistipuuta sisäisen tiedon parantamiseen eli ametistilla on kyky voimistaa intuitiota.
 4. Idän alueella voit käyttää puuta paremman perheharmonian ja terveyden saavuttamiseksi.
 5. Kaakon alueella voit käyttää puuta kutsumassa puoleesi vaurautta.
 6. Etelän alueella voit käyttää puuta houkuttamassa parempaa menestystä.
 7. Lounaan alueella voit käyttää puuta houkuttamana puoleesi romanttista rakkautta, lisää alueelle myös ruusukvartsia tai muita rakkauden kiviä, jotta suhde ei jää pelkästään henkiseksi yhteydeksi.
 8. Lännen alueella voit käyttää puuta lisäämässä omaa luovuutta.
 9. Luoteen alueella voit käyttää puuta houkuttamassa elämääsi auttavia ystäviä ja yhteyttä enkeleihin ja muihin oppaisiin.

Tässä esimerkkejä, miten voit sijoittaa ruusukvartsipuun kotona:

 1. Yleisesti voit sijoittaa ruusukvartsipuun sellaiselle alueella, jossa tuntuu olevan riitoja tai koet olosi haavoitetuksi ja että kukaan ei rakasta sinua.
 2. Pohjoisen alueella voit käyttää puuta tuomassa rakkautta työasioihin. Joko niin että löydät rakastavan energian omaa työtäsi kohtaan tai manifestoit rakkauden tulevan elämääsi työn kautta.
 3. Idän alueella voit käyttää puuta paremman perheharmonian saavuttamiseksi ja jos sijoitat puun kodin keskustaan se säteilee sieltä tasapuolisesti kaikille kodin asukkaille.
 4. Lounaan alueella voit käyttää puuta houkuttamana puoleesi romanttista rakkautta ja harmonisia ihmissuhteita.
 5. Luoteen alueella voit käyttää puuta houkuttamassa elämääsi rakastavia ja auttavia ystäviä ja hyviä suhteita omiin opettajiin ja mentoreihin.