Astro Elementit

Millainen elementti olet?

Oletko ikinä pohtinut miksi oma astrologinen aurinkomerkki ei tunnu kuvastavan sinua ollenkaan? Itse ajattelin pitkään, että elementtini ovat vesi ja maa, kun itse asiassa hallitseva elementtini onkin tuli. Kun aloin tutkia tarkemmin tulen ominaisuuksia, vahvuuksia ja haasteita aloin ymmärtää lähiajan tapahtumia enemmän. Ymmärsin että pelkästään astrokartan elementtejä tutkimalla löytyy paljon apukeinoja oman elämän hallintaan, unelmien toteuttamiseen ja itsensä ymmärtämiseen. Mielestäni tätä elementtien merkitystä ei tuoda tarpeeksi esille länsimaisessa astrologiassa, joten päätin tehdä tälle asialle jotakin. Elementit voivat kuulostaa yksinkertaiselta tavalta tulkita omaa elämää, mutta ne pitävät sisällään suurta viisautta. 

Jos myös sinua kiinnostaa elementtien astrologia, niin lue eteenpäin ja tilaa minulta henkilökohtainen elementtitulkinta itsellesi! 

Mistä löytyy vahvuuteni ja millaisia asioita minun tulisi opiskella elämässä? 

Vahvin elementtisi kertoo sinulle millainen olet ja joskus tämä vahvimman elementin ominaisuudet voivat olla täysin hukassa. Tällöin et toteuta elämässä suurinta potentiaaliasi etkä omia lahjojasi vaan elät elämääsi enemmän toisten kautta ymmärtämättä omaa voimaasi. Elementtitulkinnassa selviää oman vahvimman elementtisi vahvuudet sekä haasteet ja miten elvyttää tukahduksissa olevaa elementtiä.

Mikä on haastavin tai puuttuva elementtini? Miten löydän tasapainon? 

Haastavin tai puuttuva elementti astrokartalla on sinulle vieras ja sen puuttuminen luo epätasapainoa elämään. Joskus se aiheuttaa suoranaisia kriisejä, kun et tiedä miten päästä sen kanssa tutuksi. Elementtitulkinnassa kerron itsellesi heikommasta tai puuttuvasta elementistä ja saat keinoja tasapainottaa sitä. 

Tulkinnan hinta: 39€ (sis.alv 24%). Kun tulkintasi on valmis, saat sen kirjallisena antamaasi sähköpostiin PDF-tiedostona

Tahdon tilata tulkinnan 

Täytä yllä oleva lomake ja maksa tulkinta tämän jälkeen verkkokaupassa, jonne pääset klikkaamalla alla olevaa kuvapainiketta. 

Neljä elementtiä meissä: tuli maa, ilma ja vesi 

TULI=> Kun tuli dominoi, niin henkilö on usein johtaja ja valokeilassa, jossa pääsee ilmaisemaan kaikki tunteet. Tässä elementissä on kyse intohimosta, hauskuudesta ja jännittävästä elämästä. Tuli värähtelee valon energian kanssa, kuten aurinko, tuli ja salamat. On tärkeää myös henkilökohtaisesti ymmärtää näiden elementtien voima ja kiittää niistä. Tuli piristyy monesti salamoista sekä ukkosesta ja tuntee olevansa elossa juuri ennen ukkosmyrskyä tai heti sen jälkeen. Tuli ihminen tarvitsee tulen energiaa kaikissa muodoissa vahvistaakseen ja uudistaakseen sisällänsä olevaa tulta. Kun tuli on voimissaan, niin tunnet olevasi elossa ja siunattu. Positiiviset tunteet, kuten ilo, nauru ja onnellisuus, liittyvät tulen elementtiin. Tulen tarkoitus on inspiroida ja muistuttaa muita, että elämää tulee juhlia ja että kaikilla on kyky vastata elämän haasteisiin (tuhkasta noustaan aina uudelleen). Ihminen jolla on monia planeettoja tuli elementissä, on tullut maan päälle valon kantajaksi, hän pitää rohkeuden kipinää yllä silloin, kun maailma näyttää liian synkältä.

MAA => Kun maa dominoi, niin henkilö on yleensä rohkea, uskollinen ja itsepäinen. Tässä elementissä on kyse päättäväisyydestä ja asioiden ottamisesta askel kerrallaan. Maa elementti tuo käytännöllisyyttä ja organisointikykyä. Joskus maa on kova kuin kivi, jolloin tätä asiaa tulee työstää itsessään. Maa resonoi eniten äiti maan kanssa, juurtumisesta, kasvusta sekä vakaudesta, joka pitää kaikkea tasapainossa. Olo ei ole mukava, jos ei vietä tarpeeksi aikaa luonnossa, koska se elvyttää. Maa ihminen tuntee vetoa kallioihin ja kiviin, kivet puhuvat, jos niitä kuuntelee. Tulee kuitenkin varoa muuttumasta itse liikaa kuin kiveksi eli liian joustamattomaksi. Maa ihmisen tulee varata tarpeeksi aikaa kaikille maaäidin suomille lahjoille ja muistuttaa myös muita siitä runsaudesta, jota hän antaa. Maan tarkoitus on tuoda inspiraatiot ja näkymättömät ideat näkyväksi. Kyse on asioiden luomisesta "maan päälle". Ihmiset, joilla on monia planeettoja maa elementin merkeissä, ovat tulleet tälle planeetalle tekemään konkreettisesti jotain.

ILMA=> Kun ilma dominoi, niin henkilö on muutoksen luoja ja aina aktiivinen fyysisesti, mentaalisesti ja tunnetasolla. Tässä elementissä on kyse uusista ideoista ja odottamattomista tavoista tehdä asioita. Ilma elementin ihmiset ovat jatkuvassa muutoksen tilassa ja muuttavat muotoaan kuin tuuli. Ilma ihmiset resonoivat ilman kanssa ja he usein nauttivat olla ulkona kun on tuulista. Ilma voi parhaiten avoimissa suurissa tiloissa, koska siellä hän saa parhaimmat inspiraatiot. Ilma etsii uteliaana aina erilaisia tapoja palvella ihmisiä omilla keksinnöillä ja usein hän on asemassa, jossa voi auttaa parantamaan mieltä, kehoa tai henkeä. Ilma tahtoo muutoksia heti ja keksii myös erilaisia tapoja niiden tekemiseen. Ilma elementin tarkoitus on puhaltaa raikasta ilmaa aina kun asiat jumiutuvat, aivan kuten tuuli. Kun tulee aavistus jostain asiasta, ei auta kuin lähteä liikkeelle. Ei aina oikein tiedä mihin tämä kuljettaa, mutta yleensä siitä tulee unohtumaton seikkailu. Ihmiset, joilla on monia planeettoja ilma elementin merkeissä, ovat tulleet tälle planeetalle tuomaan muutoksia asioihin. 

VESI =>  Kun vesi dominoi, niin henkilöllä on puhdistavia ja parantavia kykyjä. Tämän elementin ihmisellä on syviä ja virtaavia tunteita, joiden avulla hän myös auttaa poistamaan esteitä erilaisista projekteista. Vesi on parantamisen elementti ja sillä on luonnollinen lahja parantamiseen. Vedellä on empatiaa muita kohtaan ja hän on hyvin luova sielu. Joskus, jos vesi pidättelee tunteitaan, tuntemuksia tai energioita, niin hän kokee sairauksia jotka liittyvät turvotukseen tai kyhmyihin. Veden lähellä oleminen virkistää, rauhoittaa ja viilentää. Vesi resonoi purojen, jokien, järvien ja meren kanssa. Vesi elementin ihmisellä on velvollisuudentunne suojella vesiä saastumiselta ja hän arvostaa sadetta. Hänellä on myös syvä yhteys kuun vetovoimaan ja sen energiaan, joten kuun vaiheiden seuraaminen auttaa tunteita virtaamaan vapaammin. Vesi elementin tarkoitus on psyykkisten inspiraatioiden luominen tähän maailmaan, kuin uni, joka lähtee toteuttamaan itseään. Elämän mysteereihin sukeltaminen ja parantamiskykyjen aktivoituminen. Ihmiset, joilla on paljon planeettoja vesielementeissä, ovat tulleet maan päälle parantamaan ja puhdistamaan sekä itseään että muita.

Palautteita yhdestä ystäväryhmän tulkintahetkestä

"Ihan älyttömän mielenkiintoista😲 Kiinnostaa tietenkin omien heikkouksien kehittäminen mutta erityisesti onko esim meillä jotain sellaisia keskenään että joku (meistä) voisi oppia toiselta meistä jotain. Tai tasapainottaa."

"Nyt kun näitä oikein miettii, niin ovat tosi osuvia. Mä ajattelin ensin, että en mä mikään ilma ole, mutta olenhan mä. Mä luulin, että olisin enemmän maata, mutta en mä ole mikään 'Äiti Teresa', joka haluaa hoivata ihmisiä. Mä en ole hoivaajatyyppi, mutta xxx on just se, joka ottaa lapset siipiensä suojaan ja tekee kaikkensa, jotta toisilla olisi hyvä olla." ~nainen, jonka kartalla ilma elementti dominoi~

"Kyyneleet valuivat kun näitä juttuja lueskelin"

"Sitä ehkä "haluais" olla joku tietty elementti, mutta ei vaan ole. Esim itse haluais olla järkevästi toimiva jalat maassa MAA ja että rauhallisuus ja tyyneys olis helppoa.."  ~nainen, jolla vahva tuli elementti kartassa~

"Huikeita ja osuvia kaikki. Mielenkiintoista! Perehtymisen ja pohdiskelun aihetta. Kiitos❤"

"Omasta tunnistan niin itteni. Rakastan kalentereita, listoja, käytän niissä värejä. Organisoin mielelläni ja se yleensä sujuu. Nykyisessä työnkuvassa tarvitaan sitä ja välillä nopealla tahdilla. Ruokajutuissa katson aina tuoteselosteen ja ravintoarvot. ~nainen, jolla maa elementti dominoi~

"Kiitos ❤ Tässä oli ihania neuvoja! olen niin pitkään kuvitellut olevani jotakin muuta elementtiä ja nyt kun tämä tuli elementti lävähti silmille niin muistin että hitto, enhän mä oo. Tulen ei näköjään saisi ikinä pitää tulta vakan alla vaan sen rooli on olla esillä ja näyttää osaamistaan toisille. Täytyypä muistaa tämä ja unohtaa turha ujous! " ~nainen, jolla tuli elementti kartalla~