Tässä alla ja vieressä oikealla on kuvia Katimandalan tilasta.

Verkkokauppa on parhaillaan manifestoinnin alla, sitä ennen näet myynnissä olevat tuotteet facebookissa:  https://www.facebook.com/ShamaanittarenKauppa/

Vastaanotto Kaitsorissa (Vöyrillä)

Katimandala on tila, jonne voit tulla intuitiiviseen tulkintaan tai erilaisiin hoitoihin, joita tarjoan. Minulla on myynnissä mm. salviaa, palosantoa, suitsukkeita, pyhiä yrttejä, kristalleja, healingsauvoja, maloja, oraakkeli-ja tarotkortteja, Navajo art unisieppareita, helistimiä, sowa rigpa lehtiä & kirjoja, padma ja sorig ravintolisiä. 

Osoite: Hälsohuset Marias Nycklar, Kaitsorvägen 5, Kaitsor (Vöyri) ja ikkunassa on Katimandalan tarrat. 

Teen Kaitsorissa töitä tällä hetkellä KE, TO, PE ja LA päivisin. Varaa aika => kati.torkko@gmail.com

Ajanvaraukset mielellään sähköpositse tai tekstiviestillä. Ilmoita myös mihin hoitoon tahtoisit tulla (tai tulkintaan), niin tiedän valmistella siihen tarvittavat tarvikkeet. Pyrin vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

Puhelin: 050-535 7971
Sähköposti: kati.torkko@gmail.com                  Facebook: https://www.facebook.com/katimandala/

Avoinna

Joustavat aukiolot. Avoinna sopimuksen mukaan. Hoito & tulkinta-ajat on varattavissa Kaitsoriin KE, TO, PE ja LA päiville. Järjestän myös kursseja tilassa. Tsekkaa Kurssit

PS: vastaanottoni Joogakoulu Sanmayassa loppui viime jouluna omistajavaihdoksen myötä. Tiedottelen myöhemmin mahdollisesta vastaanotosta Seinäjoella. Kaitsoriin on Seinäjoelta matkaa 70km, tervetuloa sinne!