Tässä alla ja vieressä oikealla on kuvia Katimandalan tilasta.

Minulla on pikku kauppa holvissa eli sieltä voit näppärästi tehdä tuote ostoksia suoraan: https://holvi.com/shop/shamaanitar/  

Vastaanotto Kaitsorissa (Vöyrillä)

Katimandala on tila, jonne voit tulla intuitiiviseen tulkintaan tai erilaisiin hoitoihin, joita tarjoan. Minulla on myynnissä mm. salviaa, palosantoa, suitsukkeita, pyhiä yrttejä, kristalleja, healingsauvoja, maloja, oraakkeli-ja tarotkortteja, Navajo art unisieppareita, helistimiä, sowa rigpa lehtiä & kirjoja, padma ja sorig ravintolisiä. 

Osoite: Hälsohuset Marias Nycklar, Kaitsorvägen 5, Kaitsor (Vöyri) ja ikkunassa on Katimandalan tarrat. 

Teen Kaitsorissa töitä tällä hetkellä MA, TI, KE, TO, PE ja LA päivisin. 

PS: Otan ainoastaan yhden asiakkaan per päivä ja huolehdin hoitotilan hygieniasta mahdollisimman hyvin. Jos poikkeukselliset olosuhteet jatkuvat pitkään, ilmoittelen mahdollisista muutoksista täällä ja somekanavissa.

Ajanvaraukset => kati.torkko@gmail.com

Ajanvaraukset  sähköpositse tai tekstiviestillä (myös whatsapp viesti käy). Ilmoita myös mihin hoitoon tahtoisit tulla (tai tulkintaan), niin tiedän valmistella siihen tarvittavat tarvikkeet. Pyrin vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

Puhelin: 050-535 7971  

Sähköposti: kati.torkko@gmail.com                  Facebook: https://www.facebook.com/katimandala/

Avoinna

Joustavat aukiolot. Avoinna sopimuksen mukaan. Hoito & tulkinta-ajat on varattavissa Kaitsoriin MA, TI, KE, TO, PE ja LA päiville. Järjestän myös kursseja tilassa. Tsekkaa Kurssit