Ajankohtaiset uutiset

  • Hoidot => Lopetan toistaiseksi hoitopuolen sekä konsultoinnit eli tarjoamani yksilöhoidot jäävät määrittelemättömäksi ajaksi tauolle. Kiitos paljon kaikille asiakkailleni ihanista kohtaamisista. It was a pleasure <3
  • Tulkinnat => ovat myös tällä hetkellä tauolla (ainakin kesän ylitse) ja myöhemmin ne tulevat saataville mm. online palveluna tai yksittäisinä tulkintapäivinä.
  • Kurssit => kesäjoogat Ilmajoella ja Tuurissa. Elokuussa on tulossa workshop yinjooga + hoitavat kristallit (kivet). 
  • Tuotteet => olen vihdoin tehnyt pienen verkkokaupan, joten tuotteiden osto + myös kurssien maksut onnistuvat sitä kautta helpommin. Minulta löytyy tuotteita, joita voit käyttää tulkintoihin sekä kodin, esineiden ja oman energiakentän puhdistukseen. Tuotteet: suitsukkeet ja suitsuketarvikkeet, tarotkortit, oraakkelikortit, erilaiset kristallit suojeluun tai intuition kehittämiseen, kuten heilurit, kristallipallot, sauvat yms. Kauppa löytyy holvista => https://holvi.com/shop/shamaanitar/ sekä sivusto täällä facessa on Shamaanittaren Kauppa nimellä.

Kesän 2020 Joogaryhmät Ilmajoella ja Tuurissa! 

Keskiviikkoisin Ilmajoella (15.7-19.8.2020) ja torstaisin Tuurissa (16.7-20.8.2020). Loppukesän ajan Ilmajoella jatkuu pelkästään yinjooga. 

Lempeä Hatha klo 17:30-18:45

Meditatiivinen Yin klo 19:15-20:30

Paikka Ilmajoella: Ilonpisara, Ilmajoentie 605, Ilmajoki (sininen talo, vanhan meijerin vieressä)

Paikka Tuurissa: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, 63610 Tuuri (asemarakennuksessa)

Varaa paikka: 1 x tai 6 x joogat. Hinnat: 1 x 12€ ja 6 x 60€. 

Kesäjoogat maksetaan etukäteen holvikaupan kautta (tällä varmistat osallistumisesi):

https://holvi.com/shop/shamaanitar/section/kesajoogat-2020/

Kaupasta pääset valitsemaan kurssien kohdalta joko 1 x joogan tietylle päivälle tai 6x paketin vaihtoehdot: hathajooga tai yinjooga. Kaupassa on paikkojen saatavuus näkyvissä eli näet suoraan montako paikkaa on jäljellä kyseisen päivän joogaan. 

Maksuvaihtoehdot: suomalaiset verkkopankit, sekä Visa- ja Mastercard-luottokortit.

Lisätiedot: kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: osallistuminen on sitova ja maksamalla kurssin varmistat paikkasi joogatunnille. Ei vaihto/palautusoikeutta. 

SU 2.8 klo 16-18 Workshop: Yinjooga + hoitavat kristallit (kivet) 

Tässä workshopissa teemme ihanan rentouttavia ja rauhallisia yin jooga-asanoita. Menemme tässä joogaharjoituksessa läpi kehon chakrat eli olemme pidempiä aikoja jokaista chakraa hoitavissa asanoissa tasapainottaen kehon päästä varpaisiin. Asanoiden parantavan vaikutuksen lisäksi otamme mukaan hoitavat kristallit, jotka hoitavat aina kyseistä chakraa eli saat tuplasti itseäsi hoitavaa olotilaa tästä workshopista. Kristallit saat lainaksi paikan päältä eli sinulle ei tarvitse olla omia mukana eikä tietoa joogasta tai kristalleista. Päätämme harjoituksen jooganidraan (unijoogaharjoitus), joka samalla rentouttaa ja virkistää. Tämä workshop soveltuu erinomaisesti vaikka et olisi aikaisemmin joogaillut.

Osallistuminen:

  • - ei vaadi aikaisempaa kokemusta yinjoogasta tai kristalleista
  • - ota mukaan oma alusta; joogamatto tai muu vastaava sekä viltti

Paikka: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, Tuuri (Asemarakennus)

Ohjaaja: Kati Torkko

Aika: SU 2.8.2020 klo 16-18 (2h)

Hinta: 40€

Ilmoittautuminen tähän workshoppiin tapahtuu tämän linkin kautta

https://holvi.com/shop/shamaanitar/section/shamaanittaren-workshopit/ 

eli kurssimaksun maksettuasi olet varannut itsellesi paikan. Paikkoja tähän workshoppiin on tarjolla 12.

Peruutusehdot: osallistuminen on sitova ja maksamalla kurssin varmistat paikkasi workshopissa sekä sen toteutumisen. Osallistumismaksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta, jos perut osallistumisesi, mutta voit tahtoessasi antaa paikkasi ystävälle ym.

Lisätiedot: kati.torkko@gmail.com

PS: Tuon mukaan myyntiin kristalleja ym. tuotteita, joita voit ostaa workshopin aikana itsellesi.