Uutiset

Kiitos teille kaikille, jotka piipahditte uuden tilan avajaisissa viime torstaina. Kiitos onnitteluista, kukista, läsnäolosta ja kannustuksesta. Nyt on kiva aloittaa hoidot ja tulkinnat uudessa paikassa, kun se on "virallisesti vihitty" käyttöön. Tervetuloa! 

TULOSSA "Kuu & Terveys" workhop syyskuussa! SU 8.9 

Kuu ja Terveys workshop SU 8.9 klo 13-15:30 (2,5h)

Sunnuntai kuluu mukavasti kanssamme tämän workshopin merkeissä. Piian ja Petran kuuluennolla saat tietoa, siitä miten kuun eri vaiheet vaikuttavat hyvinvointiimme, miksi toisena päivänä särkee herkemmin päätä tai ääni on käheä, toisena päivänä taas jalat väsyvät ja energia on vähissä. Entä milloin onkaan se suotuisa aika leikata hiukset ja kynnet tai mennä leikkausoperaatioihin? Näihin kaikkeen saat vastauksia tässä workshopissa.

Mielenkiintoisen kuuinformaation lisäksi Kati johdattaa sinut intuitiivisemmalle puolelle eli teemme yhdessä kuumeditaation ja sinulle nostetaan sen hetken kortit (mm. Moonology/Astrology kortit).

Sisältö:

  • Kuumeditaatio/Kati
  • Kuuluento/ Piia & Petra
  • Päivän tulkinta korttien kera jokaiselle kuu & astrologia teemalla/Kati
  • Lopussa shoppailuaikaa

Myynnissä Katimandalan tilassa: salviaa, suitsukkeita, pyhiä yrttejä, kristalleja, healingsauvoja, oraakkeli-ja tarotkortteja sekä joitakin Sowa Rigpa tuotteita, kuten kirjoja, ravintolisiä ja maloja. Piia & Petra tuovat workshoppiin myyntiin mm. kuukirjoja, kuukalentereita ym.

Tietoja Piiasta ja Petrasta: Nämä kaksi innovatiivista voimanaista, oinaskaksoset (kuu-neitsyt) ovat kirjoittaneet Puutarhaponi-kirjat ja heillä on oma eettisesti tuotettu ja suunniteltu Korento-vaatemallisto (mm. kauniita tunikoita). Siskosten intohimona on talvivalkosipulin kasvatus sekä kuun vaiheiden ja luonnonrytmien mukaan eläminen. Lue lisää Puutarhaponista, valkosipuleista yms. www.puutarhaponi.fi

Tietoja Katista: Rapu aurinkomerkkinä on suonut Katille erityislaatuisen ja herkän suhteen kuun vaikutusten huomioimiseen ja tunteiden tulkkina olemiseen. Oinas kuumerkkinä taas on tuonut nopean ja intuitiivisen kyvyn lukea ihmisiä ja tilanteita sekä nähdä pintaa syvemmälle. Katimandala on tila, jonne voit tulla intuitiiviseen tulkintaan tai erilaisiin hoitoihin, joita Kati tarjoaa siellä. Lue lisää Katista, hoidoista yms. www.katimandala.fi

Paikka: Katimandalan tila, Kaitsorvägen 5, Kaitsor (Hälsohuset Marias Nyclar)

Aika: SU 8.9.2019 klo 13-15:30 (2,5h)

Hinta: 45€

Ilmoittaudu viim. 31.8 mennessä kati.torkko@gmail.com (ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot ja peruutusehdot). HUOM! Paikkoja tähän workshoppiin tulee olemaan rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Joogatuntini kesällä 2019 Joogakoulu Sanmayassa 

Ohjaan Sanmayassa joogat kesäkaudella joka keskiviikko eli Healing Hatha klo 18:00-19:15 ja Yin jooga klo 19:45-21:00.  Kesäkausi on 5.5-18.8 välinen aika.  PS: Tuntini jatkuvat samana päivänä ja klonaikana Sanmayassa myös syksyn ajan eli aina 18.12 saakka! 

Osoite: Vapaudentie 28, Seinäjoki (2. krs)

Tuntikuvaukset: 

Healing Hatha: Teemme hathajoogan perusasanoita, joiden terapeuttiset vaikutukset hoitavat ja parantavat sinua kokonaisvaltaisesti. Asanoissa keskitytään välillä selkään,välillä lantioon, vatsaan, stressin poistoon, tasapainoon, mielenrauhaan jne. Jokainen tunti on hieman erilainen kokonaisuus ja asanat ohjataan lempeällä otteella. Tunnin alussa päästetään irti päivän asioista ja kuunnellaan kehoa sekä lopussa rentoudutaan, jolloin asanoiden parantava vaikutus syvenee. Tunti toteutetaan paikalla olevan ryhmän mukaan,joten niin aloittelijat kuin pidempään jooganneet ovat tervetulleita. Tunnilla soi yleensä hiljainen mantramusiikki. Healing Hatha on tempoltaan rauhallisempi kuin flow tai astanga.

Yinjooga: Yinjoogassa päästetään irti suorittamisesta ja siirrytään passiivisempaan joogaharjoitukseen. Se on hyvä vastapaino aktiivisemmalle (yang) joogaharjoitukselle. Asanoissa ollaan useiden minuuttien ajan, jolloin keho pysähtyy ja rauhoittuu. Fyysisesti harjoitus menee kehossa syvemmälle (sidekudokset, nivelsiteet, nivelet, luut, fascia), mielen tasolla se antaa mahdollisuuden pysähtyä ja energiatasolla se stimuloi qin/pranan kiertoa kehossa poistaen mahdollisia tukoksia.