Lisätietoa tuotteista 

Eliah Sahil

Eliah Sahil - luonnollinen · sertifioitu orgaaninen · vegaani

Kun ihminen on sopusoinnussa itsensä kanssa, hän elää myös sopusoinnussa luonnon kanssa ja siksi kykenee muuttamaan tätä maailmaa positiiviseen suuntaan. Eliah Sahil valmistaa tuotteita, jotka heijastavat luonnon puhtautta. Kaikki tuotteet on valmistettu korkealaatuisista yrtti-, kasvi- ja kukkaesansseista sekä mineraaleista. Orgaaniset raaka-aineet saadaan pääasiassa Intian ja Afrikan pienviljelijöiltä. Eliah Sahil arvostaa kaiken elävän elämää, eikä siksi käytä eläimien ainesosia tai eläinkokeita.

Zero Waste Kosmetiikka

Eliah Sahil käyttää selluloosaetikettejä, jotka on valmistettu innovatiivisesta kivijauheesta ja painoväristä ilman mineraaliöljyjä, liuottimia tai lisäaineita. Nämä tarrat vaativat jopa 80% vähemmän vettä tuotannon aikana. Ja mikä parasta: tämän paperin tekemiseksi ei tarvitse kaataa puita. Alumiinipakkaukset ja lasipullot ovat 100% kierrätettäviä. He käyttävät vain uusiutuvasta sokeriruo'osta valmistettua biomuovia eivätkä käytä tavanomaista muovia.

Eliah Sahil -tuotteet ovat:

  • Vegaaneja
  • 100% luonnonmukaisia  maatalouden raaka-aineita
  • ICADA-sertifioitu
  • yhteiskunnallisia ja oikeudenmukaisia
  • Terveellisen elämän palkinnon 2018 voittaja

Eliah Sahil -tuotteet eivät sisällä:

  • Pinta-aktiivisia aineita, gluteenia, palmuöljyä
  • Parabeeneja, parafiinia, silikoneja
  • Eläinkokeita tai eläinten ainesosia
  • Kemiallisia hajusteita, säilöntäaineita tai mikromuovia 

Bach tuoksut (les fleurs de bach)

Valmistaja: Ranskalainen Elixir & CO yritys, jotka ovat valmistaneet Bachin kukkauutteita (luomu) vuodesta 1993 saakka. He olivat ensimmäisiä, jotka tarjosivat innovatiivisia hyvinvointituotteita, jotka valmistetaan Bachin kukkauutteista. Valikoimaan kuuluu mm. yhdistelmäeliksiirejä, kodin tuoksuja, hajuvesiä sekä anti-stress hoitotuotteita. Kukat poimitaan käsin terveessä ympäristössä, joka on kaukana teollisuudesta ja eläintuotannosta. Valmistaja on Bachin kukkakillan jäsenen. Tämä kilta kokoaa yhteen useita eurooppalaisten kukka-esanssien tuottajia ja varmistaa laatua, etiikkaa ja aitoutta koskevan standardin vahvistamisen eliksiirien valmistusmenetelmässä. Kaikissa tuotteissa oleva etiketti "Original Method of Dr. Bach" osoittaa laadun. Yritys on saanut setrifioidun vegan merkin, joka on osoitus eläinten kunnioittamisesta ja hyvinvoinnista.

Mikä Bach? Bachin kukkatipat kehitettiin 1930-luvulla luonnolliseksi keinoksi tasapainottamaan elimistöä. Homeopaatti Edward Bachin mukaan sairaudet johtuvat elimistön epätasapainosta. Bachin tutkimusten mukaan epätasapaino on korjattavissa kukista tehdyillä uutteilla => Bachin kukkatipoilla. Bachin kukkatipoilla voidaan tuoda helpotusta mm. ahdistukseen, pelkoihin, masennukseen tai uniongelmiin. Lisäksi voi saada apua vaihdevuosiin, paino-ongelmiin, kipuihin. Eri kasvien uutteita on yhdistelty haluttujen vaikutusten aikaansaamiseksi. Kaiken kaikkiaan Bachin käyttämiä kasviuutteita on 38 ja jokaisella uutteella on pitkä tarina.

Maroma

Maroman nimi muodostuu näistä => Ma = äiti, Aroma = tuoksut, Om = universaali ääni ja lopuksi palataan takaisin Ma = äiti. Intialainen Maroma pyrkii tekemään laadukkaita tuotteita ja on tullut Aurovillen suurlähettilääksi kaikkialla maailmassa. Aurovillen asukkaat ovat mukana monenlaisissa hankkeissa, kuten luomuviljely, uusiutuva energia, vihreä rakentaminen, teknologia, käsityöt ja ympäristöystävälliset pienteollisuudet.

Luonnollinen: Kaikki tuotelinjat on kehitetty luomaan tunne hyvinvoinnista ja sisäisestä tasapainosta. Suurin osa Maroman tuotteista on 100% luonnollisia: 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä ei kemikaaleja.

Reilu kauppa: Maroma-tuotteet ovat kansainvälisten luonnollisten vartalonhoitovaatimusten mukaisia. Maroma on Maailman reilun kaupan järjestön (WFTO) ja Intian reilun kaupan foorumin jäsen.

Earth Friendly: Maroma on erityisesti sitoutunut auttamaan maapallon luonnonvarojen säilyttämisessä. Jätteiden tuotanto minimoidaan, jätevedet suodatetaan ja käytetään aurinkoenergialla toimivaa valaistusta. Maroma-tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä.

Le Chatelard 1802

Le Chatelard 1802 -brändi juontaa juurensa St Auban sur Ouvèzen kylään, Provencen alueelle Ranskaan. Chatelard maatila rakennettiin sinne vuonna 1802 ja sen viljelykasvina oli laventeli. Tuotemyynti alkoi pienistä laventelipussukoista, jonka jälkeen seurasi saippuatehdas, jossa tuotteet tehdään käsityönä ja noudatetaan perinteistä marseille saippuoiden reseptiä. Vuonna 2012 yritys kehitti jakeluverkostoaan avaamalla omat putiikkinsa Nizzaan ja Grasseen. Tänä päivänä Le Chatelard brandi kehittyy edelleen ja yritys on erityisen huolellinen raaka-aineiden valinnassa sekä luomis-ja valmistusprosesseissaan. He haluavat että tuotteet ovat made in France ja erityisesti Made in Provence. Perinteet, tietotato sekä laventeli ovat edelleen tuotteiden sydän ja identiteetti. 

Pavilion Ayurveda teet

Englantilainen Pavilion Healthcare International Limited on sertifioidun luomu ayurveda teen valmistaja. He ovat sekoittaneet yrttejä ja teet 30 vuoden ajan Brightonissa ja Hovessa. Intohimoisen työn tuloksena syntyi ainutlaatuinen terapeuttinen konsepti, jossa käytetään yhdessä indo-eurooppalaisia yrttejä. Pavilion ayurvedinen tee sisältää korkealaatuisia kokonaisia leikattuja yrttejä, kukkia ja mausteita, jotka virkistävät sekä antavat sinulle herkullisen juomahetken läpi päivän. Pavilion ayurvedisessä teessä käytetään vain luonnollisia makuja mausteista kuten kardemumma, kaneli, mustapippuri, lakritsi ja muskottipähkinä. Pavilionissa kaikki tehdään asiakkaan hyvinvointi mielessä. He uskovat vakaasti, että oikeiden yrttiteiden juominen päivittäin on helpoin tapa ylläpitää hyvinvointia kuten tietysti myös onnellinen ja tasapainoinen työ- ja yksityiselämä, liikunta sekä terveellinen ruokavalio.

Auringonkukka Design on suomalainen yhden naisen design yritys, jossa valmistuu pellavakankaasta erilaisia tuotteita. Pellavakankaasta tehdyt joogabolsterit, meditaatiotyynyt, joogakassit ja meikkipussukat on valmistettu Katimandalan lifestylekauppaan tilauksesta. Tahdon kannattaa myös suomalaista käsityötä ja suomessa valmistettuja tuotteita. Kaikki tuotteet valmistetaan piensarjatuotantona käsityönä ja tuotteissa prioriteettina ovat pellava materiaalina, ekologisuus ja mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaalien hyödyntäminen. Pellava on yksi maailman vanhimmista viljelykasveista ja sitä on hyödynnetty Suomessa jo kivikaudelta asti. Pellava on luonnostaan ekologinen vaihtoehto puuvillalle, sillä sen viljely ei vaadi läheskään niin paljon vettä, kuin puuvillan viljely.