Tarot 

Olen aktivoitunut jälleen henkilökohtaisten istuntojen merkeissä ja sinulla on mahdollisuus tulla joko kasvokkain tehtävään tulkintaan Seinäjoelle tai tilata videotulkinta. Tulkinta on ns. intuitiivinen tulkinta, jossa käytän apuna tarot kortteja ja muita oraakkelikortteja. En tulkitse kortteja ihan perinteisellä tavalla vaan luen energiaa, lisäksi korttien näkeminen/katsominen auttaa myös asiakasta saamaan omia oivalluksia  tulkintatilanteessa. Tulkintojen tarkoitus on antaa apua ja vahvistusta sen hetkiseen tilanteeseen ja avata mahdollisia tulevia asioita. 

Tulkinnat kasvokkain

Avaan vaihdellen tulkintapäiviä. Tiedustele muita mahdollisia aikoja, jos avoinna olevat päivät eivät sovi sinulle ja varataan tulkinnallesi sopiva aika. Voin ottaa vastaan myös ihan yksittäisiä asiakkaita ilta-aikoina tai viikonloppuisin. 

Vastaanotto: Keijuttaren hoitotila Seinäjoen Piirillä.  Piirin osoite on: Seuralantie 3, 60220 Piiri. Piiri on isompi alue, joka on täynnä eri rakennuksia ja toimijoita, joten navigaattoriin kannattaa laittaa Seuralantie 11, niin ohjaudut oikean talon kohtaan. 

SEURAAVA TULKINTAPÄIVÄ  => ei ole vielä tiedossa eli laita mulle rohkeasti viestiä niin katsotaan sopiva aika.   

Tulkintamaksu: 60 min = 70€ (sis. alv 24%) 

Varaa tulkinta minulta joko sähköpostitse tai tee varaus verkkokaupasta, jolloin pystyt myös maksamaan tulkinta-ajan suoraan kaupassa.  Paikan päällä maksutapoina käy käteinen, kortit, mobilepay.

Lisätiedot ja varauskyselyt: kati.torkko@gmail.com 

Peruutusehdot: tulkintavaraus  on sitova, koska sen perusteella varaan tämän työaikani juuri sinulle sekä varaan tilan tulkinnan tekemiseen. Jos jostain syystä et pääse itse paikalle tai sairastut, niin tulkinta-ajan voi antaa myös toiselle henkilölle. Jos tulkinta peruuntuu minun puolelta ja olet sen jo kaupassa maksanut, niin katsotaan sinulle joku toinen aika tai palautan maksun. 

Tietosuoja: olen vaitiolovelvollinen kaikista asiakkaista eli en kerro nimeäsi tai tilannettasi/asioita joita tulee tulkinnassa esiin kenellekään toiselle osapuolelle. 

Tästä pääset kauppaan varaamaan tulkinta-ajan itsellesi Tulkinnat tai klikkaa alla olevaa kuvaa. 

Videotulkinta 

Jos asut kauempana Seinäjoelta ja tahdot minulta tulkinnan, se onnistuu myös videon välityksellä. Varaa tulkinta kaupasta ja kirjoita viestikenttään koko nimesi, syntymäaika sekä kysymykset tai tilanteesi. Voit laittaa tiedot myös suoraan sähköpostitse eli kati.torkko@gmail.com 

Jos sinulla ei ole mitään erityistä kysymystä, niin teen katsauksen yleisesti mitä sinulla on meneillään ja edessä. Videotulkinnan tilauksen jälkeen ilmoitan sinulle ajankohdan, koska teen tulkintasi ja kuvaan sen samalla videolle. Videotallenteen pääset katsomaan itsellesi sopivimpaan aikaan ja toimitan sisäänpääsyn sinulle tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiin. Videotulkinta maksetaan etukäteen, koska tulkinta perustuu tilattuun palveluun. Huom! videotulkinnan saaminen voi välillä kestää pidempään riippuen minun muiden töiden määrästä eli videotulkinnat eivät ole ns. pikatulkintoja, jotka tapahtuvat heti vaan teen jokaisen tulkinnan huolella ja rauhassa keskittyen juuri sinun tilanteeseen ja energioihin. 

Videotulkinnat 

  • lyhyempi tulkinta 30 min = 40€ (sis. alv 24%) 
  • pidempi tulkinta 60 min = 70€ (sis. alv 24%) 

Lyhyempi tulkinta sopii paremmin jonkun yksittäisen tilanteen tai asian katsaukseen, jolloin voin keskittyä pelkästään siihen asiaan tarkemmin/syvemmin. Pidempi tulkinta sopii, kun tahdot katsoa yleisesti energioita omassa tilanteessasi kuten työ, raha, perhe, rakkaus, terveys ym. 

Tietosuoja: olen vaitiolovelvollinen kaikista asiakkaista eli en kerro nimeäsi tai tilannettasi/asioita joita tulee tulkinnassa esiin kenellekään toiselle osapuolelle. Henkilökohtaista videotallennetta ei pääse katsomaan kukaan muu (jos et itse anna sisäänpääsyä jollekin) ja videolle ei tule mitään henkilökohtaisia tietojasi kuten koko nimeä tai syntymäaikaa.

Täältä pääset varaamaan videotulkinnan itsellesi Tulkinnat tai klikkaa alla olevia kuvia .