Tervehdys sinulle! Olen Kati ja asun Ylistarossa (Etelä-Pohjanmaalla). Sydäntäni lähellä on luonto, shamanismi, jooga, henkisyys ja crystal healing. Olen toiminut pitkään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa ja matkalle on mahtunut mm. Feng Shui ammattina, Kiinalainen metafysiikka ja astrologia, itämaiset taistelulajit, Tiibetiläisen lääketieteen upea ja rikas maailma, erilaiset kehoterapiat, energiahoidot sekä joogakoulu.  

Jooga & koti 

Olen toiminut monen vuoden ajan joogaopettajana, arvostan luonnonmukaista elämäntapaa sekä kaikkea kaunista. Kaupastani löydät tuotteita kauniin joogahetken luomiseen, kuten joogamatot, apuvälineet, malat, kynttilät, suitsukkeet, sisustusesineet jne. Second hand, kierrätysmateriaalit ja luonnonmateriaalit ovat itselleni tärkeitä asioita.

Body Healing & ekologisuus 

Kehon ja mielen hyvinvointiin sopii kaupassa myynnissä olevat kosmetiikkatuotteet, suitsukkeet, teet ym. jotka ovat kaikki ekologisia. 

Kurssit  

Välillä on vaikeaa löytää kivaa kurssipaikkaa workshopeille ym. kursseille ja sitten kun sen löytää, niin se on aina jollekin liian kaukana tai väärässä paikassa. Tämän asian vuoksi kokeilen kurssien tarjoamista videon välityksellä eli ei haittaa missä olet, kurssi tavoittaa sinut. Kurssien tekeminen on hidasta, koska teen niitä kaiken muun ohessa, mutta jotakin on jo valmiina eli astrojoogaharjoituksia sekä Astrologia ja kivet kursseja.  

Spirituality  

Minulle koko elämä on kuin jatkuva joogaharjoitus, jossa välillä jäädään paikalle hengittelemään ja taas siirrytään seuraavaan tilaan. Elämä ei ikinä pysähdy vaan se muuttuu ja liikkuu joka hetki, joten parempi mennä virtausta mukaillen kuin sitä vastaan. Ajattelen, että kaikenlainen itsensä kehittäminen ihmisenä ja henkisesti ei ole ikinä turhaa, joten välillä on tärkeää ottaa omaa aikaa, hengähdyshetkiä, joogata, meditoida ja tehdä jotain luovaa sekä inspiroitua elämän pienistä ja kauniista hetkistä. Spiritual osastolta löydät mm. tarot ja oraakkelikortteja sisäisen viisauden ja intuition vahvistamiseen.  

Tässä tällainen lyhyt esittely, niin tiedät kuka tätä kauppaa pyörittää. Kaikki kaupan tuotteet lähtevät sinulle Suomesta ja toimitan tilaukset nopeasti eli usein saan paketit matkaan jo seuraavana päivänä. 

Kauneutta ja valoa sinulle,  Kati