Namaste! Olen Kati ja asun Ylistarossa (Etelä-Pohjanmaalla). Sydäntäni lähellä on luonto, shamanismi, jooga, henkisyys, kristallit ja kivimagia. Olen toiminut pitkään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa ja matkalle on mahtunut mm. Feng Shui ammattina, Kiinalainen metafysiikka ja astrologia, itämaiset taistelulajit, Tiibetiläisen lääketieteen upea ja rikas maailma, erilaiset kehoterapiat, energiahoidot sekä joogakoulu =D

Jooga 

Olen toiminut 13 vuotta joogaopettajana, arvostan luonnonmukaista elämäntapaa sekä kaikkea kaunista. Kaupastani löydät tarjoamani joogatunnit ja joogaworkshopit sekä tarpeellisia tuotteita sinulle kauniin joogahetken luomiseen, kuten joogamatot, apuvälineet, malat, kynttilät, suitsukkeet jne.

Ekologisuus ja luonnonkosmetiikka 

Olen itse superherkkä kaikille vahvoille kemikaaleille, joten tämän vuoksi käytän pelkästään ekokosmetiikkaa + suosin luomuruokaa/juomaa. Pyrin tarjoamaan kaupassani ekotuotteita niin paljon kuin se on mahdollista eli myynnissä olevat kosmetiikkatuotteet, suitsukkeet ym. ovat kaikki ekologisia. 

Sisustus

Työskentelin aikaisemmin sisustusalalla, jossa yritykseni toi maahan sisutustuotteita mm. Ranskasta ja Espanjasta. Second hand, kierrätysmateriaalit ja luonnonmateriaalit ovat itselleni tärkeitä asioita, joten tämä näkyy myös tarjoamissani sisustustuotteissa. Nämä soveltuvat loistavasti niin kotiin, yritykseen kuin joogastudiolle.   

Lifestyle 

Jooga on oma elämäntapani eli minulle koko elämä on kuin jatkuva joogaharjoitus, jossa välillä jäädään paikalle hengittelemään ja taas siirrytään seuraavaan tilaan. Elämä ei ikinä pysähdy vaan se muuttuu ja liikkuu joka hetki, joten parempi mennä virtausta mukaillen kuin sitä vastaan. Ajattelen, että kaikenlainen itsensä kehittäminen ihmisenä ja henkisesti ei ole ikinä turhaa, joten välillä on tärkeää ottaa omaa aikaa, hengähdyshetkiä, joogata, meditoida ja tehdä jotain luovaa sekä inspiroitua elämän pienistä ja kauniista hetkistä.