Namaste  

Tervetuloa kauppaani,  toivottavasti löydät 

täältä itsellesi jotain ihanaa.  

Kati Torkko

Jooga 

Olen toiminut 12 vuotta joogaopettajana, arvostan luonnonmukaista elämäntapaa sekä kaikkea kaunista. Kaupassani on luonnollisesti tämän vuoksi joogaosasto, jossa on tarpeellisia juttuja sinulle kauniin joogahetken luomiseen (joogamatot, apuvälineet, malat, kynttilät, suitsukkeet jne.) sekä tästä kategoriasta löydät myös tarjoamani joogatunnit ja joogaworkshopit.

Ekologisuus ja luonnonkosmetiikka 

Olen superherkkä kaikille vahvoille kemikaaleille, joten tämän vuoksi käytän pelkästään ekokosmetiikkaa + suosin luomuruokaa/juomaa. Pyrin tarjoamaan kaupassani ekotuotteita niin paljon kuin se on mahdollista eli myynnissä olevat kosmetiikkatuotteet, siivoustuotteet ja suitsukkeet ym. ovat kaikki ekologisia. Tämä osasto täydentyy hiljalleen eli tulossa on uusia tuotteita mm. pyykkäykseen, siivoukseen, meikkeihin ja tee/kahvihetkiin.

Sisustus

Työskentelin aikaisemmin sisustusalalla, jossa yritykseni toi maahan sisutustuotteita mm. Ranskasta ja Espanjasta. Tähän lifestyle kauppaani olen etsinyt mageita kierrätyspuusta tehtyjä piensisustustavaroita, vintage henkisiä artikkeleita sekä luonnonmateriaaleista tehtyjä tuotteita. Nämä soveltuvat loistavasti sisustusartikkeleiksi niin kotiin, yritykseen kuin joogastudiolle.  Meneillään oleva bohosisustus trendi kutkuttaa myös, joten katsotaan mihin suuntaan sisustusosasto tulee laajenemaan. Second hand, kierrätysmateriaalit ja luonnonmateriaalit ovat itselleni tärkeitä asioita, joten tämä näkyy myös tarjoamissani tuotteissa sisustuskategoriassa.

Lifestyle 

Jooga on oma elämäntapani eli minulle koko elämä on kuin jatkuva joogaharjoitus, jossa välillä jäädään paikalle hengittelemään ja taas siirrytään seuraavaan tilaan. Elämä ei ikinä pysähdy vaan se muuttuu ja liikkuu joka hetki, joten parempi mennä virtausta mukaillen kuin sitä vastaan. Ajattelen, että kaikenlainen itsensä kehittäminen ihmisenä ja henkisesti ei ole ikinä turhaa, joten välillä on tärkeää ottaa omaa aikaa, hengähdyshetkiä, joogata, meditoida ja tehdä jotain luovaa sekä inspiroitua elämän pienistä ja kauniista hetkistä. Kaupan Mindfulness osiosta löydät esim. elämäntapakirjoja, joista voit ammentaa työkaluja ja inspiraatiota itsellesi.