Water Temple Oracle

Loppuunmyyty Tulossa lisää huhtikuussa!

Rauhoita kehoa, mieltä ja sielua tällä visuaalisesti kauniilla oraakkelipakalla. Laila Savolaisen runsasväriset taideteokset luovat sinulle vahvistavia viestejä, jotka kumpuavat veden syvästä viisaudesta. Henkiset rauhan ja tyyneyden kuvat ohjaavat sinua matkallasi ja auttavat sinua löytämään paremman yhteyden intuitioon.

Tässä pakassa on 44 ​​korttia sekä opasvihkonen kortteihin.

Lisätietoja: englanninkielinen. Pakkauksena kova rasia.

Tekijä: Suzy Cherub on aina ollut tähtien katselija ja edelläkävijä. Hän on psyykkinen meedio, kirjailija, puhuja ja intuitiivinen valmentaja. Vuoden kansainväliseksi psyykikoksi Australiassa palkittu Suzy on auttanut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa psyykkisillä lahjoilla ja parantavilla viesteillä. Nykyään hän käyttää intuitiivisia lahjoja ohjaamalla muita kehittämään omia lahjojaan ja elämään tietoisempaa elämää.

Kuvittaja: Laila Savolainen on palkittu kuvittaja. Hän on kuvittanut mm. Astrology Oracle, The Oracle of Portals, Water Temple Oracle, Star Temple Oracle, Luminous Humanness Oracle ja Crystal Oracle (uusi painos). Hänen töitään on ollut aikakauslehdissä, kirjoissa, korttipakoissa ja muissa julkaisuissa sekä hänen taideteoksiaan on ollut esillä gallerioissa ympäri maailmaa. Hän on voittanut useita arvostettuja taidepalkintoja, mukaan lukien Portia Geach Portrait Prize, People's Choice Award. 

31,90 €