Vitality tuoksut (lahjapakkaus)

"Vitality" lahjapakkaus sisältää valikoiman elinvoimaa antavia Bachin kukkaterapia tuotteita. Tuotteilla on sertifioitu Ecocert luomumerkki. Pakattu kauniiseen pahvirasiaan, jonka sisäpintaan on painettu info Ranskaksi ja Englanniksi. Mukaan saat suomenkielisen infon printattuna. Ihana lahjaidea itselle tai ystävälle.

Tässä pakkauksessa on 1 kpl Eau de toilette "Allégresse" tuoksu, 1 kpl roll-on "Energy" öljyseos ja 1 kpl huonetuoksu "Energy".

Eau de toilette " Allégresse" tuoksu (55 ml) Allégresse on elinvoimainen tuoksu, joka auttaa säilyttämään itseluottamusta sekä stimuloi positiivista energiaa ja rauhaa. Uniikki tuoksu Bachin kukkauutteita. Tässä on sitrusmainen raikkaus. Käyttö: tämä on suihkepullo eli suihkauta tuoksua ranteisiin tai korvien taakse.  Bachin kukkauutteet: Rantasappi, Valkopyökki,Tammi, Villiruusu

Ingredients (INCI): Alcohol denat 80% vol, aqua (water), parfum (fragrance), bromus ramosus flower extract, centaurium erythraea flower extract, gentianella amarella flower extract, scleranthus annuus flower extract, larix decidua flower extract, ulmus procera flower extract, ceratostigma willmottianum flower extract* benzyl alcohol, benzyl benzoate, citral, citronellol, eugenol, geraniol, limonene, linalool.

Roll-on "Energy"-öljy (10 ml) Tässä öljyssä on yhdessä Bachin kukkauutteita ja eteerisiä öljyjä. Voit pitää tätä mukana koko päivän ja kun tunnet energiavajetta, voit sivellä roll-onia ranteisiin (sisäpuoli) tai muihin kehon akupisteisiin esim. rintakehän alaosaan (solar plexus), korvien taakse, kallonpohjaan, ohimoille. Tämä öljysekoitus nostaa energiatasoa ja lisää elinvoimaa. Soveltuu henkisesti ja fyysisesti väsyneille. Tuotetta on nopea ja helppo käyttää ja se on myös riittoisa.

Voit käyttää aluksi esim. 2-3 kertaa päivässä akupisteisiin n. 1-2 vkon ajan. Sen jälkeen aina kun tuntuu siltä että tarvitset.

Bachin kukkauutteet: Rantasappi, Valkopyökki, Tammi, Villiruusu

Eteeriset öljyt: Greippi, Mustakuusi, Eukalyptus, Laakerinlehti, Kaneli

Ingredients (INCI):  Alcoholdenat 80% vol, aqua (water), parfum (fragrance), bromus ramosus flower extract, centaurium erythraea flower extract, gentianella amarella flower extract, scleranthus annuus flower extract, larix decidua flower extract, ulmus procera flower extract, ceratostigma willmottianum flower extract* benzyl alcohol, benzyl benzoate, citral, citronellol, eugenol, geraniol, limonene, linalool.

Huonetuoksu "Energy" (30 ml) Sisältää yhdistelmän Bachin kukkauutteita ja eteerisiä öljyjä. Tämä energiaa luova huonetuoksu on oivallinen tapa aloittaa päivä. Suihkauta ilmaan ympärillesi 3-4 kertaa. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Bachin kukkauutteet ovat samat kuin eau de toilet ja roll-on öljyssä, eteeriset öljyt ovat samat kuin roll-on öljyssä. Tuotteella on Eco Cert merkki (ekosertifioitu).

Ingredients (INCI) Alcohol denat, water (aqua), fragrance (parfum), alcohol, aesculus hippocastanum (white chestnut)flower extract, agrimonia eupatoria (agrimony) flower extract, impatiens glandulifera (impatiens) flower extract, pinus sylvestris (pine) flower extract, quercus robur (oak) bud extract, malus sylvestris (crab apple) flower extract, verbena officinalis (vervain) flower extract, linalool, limonene, geraniol, coumarin.

49,90 €
Please select variants first