Uudenkuun joogailta TI 25,10.2022

Uudenkuun joogailta TI 25.10; Teemana kolmas silmä ja näkijän kivet

Tämä joogailta on syyskauden päätösilta ja siirrymme skorpionin ajanjaksoon astrologiassa. Virittäydymme lempeästi talven tuloon ja sisäisen näkökyvyn avaamiseen. Tämän joogaillan teema on kolmas silmä ja näkijän kivet. Illan joogaharjoitukset rentouttavat kehoa ja rauhoittavat mieltä vastaanottamaan intuitiivisia viestejä. Joogaharjoitukset ovat yhdistelmä lempeää hathajoogaa sekä yinjoogaa. Uudenkuun joogaillassa kerron kivistä, jotka ovat hyviä avaamaan ylempiä chakroja (kurkku, otsa, kruunu) ja kuinka voit käyttää niitä oman intuition kehittämiseen. Uudenkuun joogailta pidetään persoonallisessa OnnenKivessä Veljekset Keskisen kyläkaupassa. Mukaan oma joogamatto tai muu alusta sekä viltti/shaali ym. Illassa on myös Katimandalan kaupan tuotteita myynnissä: kiviä, salviaa, suitsukkeita ym.

Aika: TI 25.10 klo 18:00- 20:00 (sisään pääsee n. 15 min ennen alkua).

Paikka: OnnenKivi Ravintolan yläkerta, Onnentie 7, 63610 Tuuri

Ohjaaja: Kati Torkko

Hinta: 39€

Mukaan mahtuu max 15 osallistujaa ja täytän paikan ilmoittautumisjärjestyksessä. Joogaillan varaus on helpoin tehdä ostamalla se suoraan verkkokaupasta (maksutavat: pankit, luottokortit, mobilepay) => Katin joogat & kurssit

PS: Tämä joogailta toteutetaan jos min. 6 hlö osallistuu iltaan.

Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset => kati.torkko@gmail.com

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Jos tämä uudenkuun joogailta jostain syystä peruuntuu järjestäjän puolelta, niin osallistumismaksu palautetaan. 

39,00 €