Uudenkuun joogailta SU 28.8

Tämän joogaillan teemana on sakraalichakra & luovuuden/intohimon kivet. Illan joogaharjoitukset avaavat erityisesti lantiota ja hoitavat vatsaa sekä vahvistavat kokonaisvaltaisesti sakraalichakraa. Joogaharjoitukset ovat yhdistelmä hathajoogaa sekä yinjoogaa. Uudenkuun joogaillassa kerron kivistä, jotka ovat hyviä luovuuden ja intohimon kiviä. Kivillä voi myös käyttää hoitamassa sakraalichakraa. Uudenkuun joogailta pidetään viehättävässä Junamajoitus Tuurin Asemasalissa. Mukaan oma joogamatto tai muu alusta sekä viltti/shaali ym. Illassa on myös Katimandalan kaupan tuotteita myynnissä: kiviä, salviaa, suitsukkeita ym.

Aika: SU 28.7 klo 18:30- 20:30 (sisään pääsee n. 10 min ennen tunnin alkamista).

Paikka: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, Tuuri

Ohjaaja: Kati Torkko

Hinta: 39€

Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa ja täytän paikan ilmoittautumisjärjestyksessä. PS: tämä ilta on osa Naisten Voimapäivää eli voit osallistua koko päivään tai yksittäin päivän voimaosioihin. Muut päivän aiheet ovat Feng Shui & kristallit kotona sekä rentouttava yrttinyyttihoito.

Lisätiedustelut => kati.torkko@gmail.com

www.katimandalayoga.fi 

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Jos tämä uudenkuun joogailta jostain syystä peruuntuu järjestäjän puolelta, niin osallistumismaksu palautetaan. 

39,00 €