The Celtic Goddess Oracle

Löydä sisäinen jumalattaresi ja kanavoi näiden upeiden kelttiläisten naisjumalien voima.

Kelttiläiset jumalattaret ja druidit olivat legendaarisia olentoja. Nykyään näillä taivaallisilla oppailla on henkilökohtaisia​ ​suhteita meihin kaikessa mitä teemme. Kaikki naiset ovat virittyneitä jumalatar energiaan saadakseen ohjausta ja suojaa läpi elämän aina syntymästä kuolemaan saakka. Jumalattaret työskentelevät jumalallisen suunnitelman mukaan ja antavat meille muinaista viisauttaan, mikä auttaa meitä välttämään sudenkuopat ja saavuttamaan omat mahdollisuutemme.

Celtic Goddess Oracle pakka sisältää 52 inspiroivista jumalatarta, jokainen kortti on kauniisti kuvitettu. Mukana oleva opaskirjanen sisältää seitsemän tapaa lukea kortteja sekä selittää niiden antamat viestit. Esimerkiksi Cerridwen on totuuden jumalatar ja hän rohkaisee sinua olemaan mahdollisimman aito itsesi, kun taas Awen, inspiraation jumalatar, auttaa sinua löytämään tarvitsemasi vastaukset.

Lisätietoja: englanninkielinen. Pakkaus: kovakantinen rasia, joka aukeaa sivulta.

Tekijä: Gillian Kemp on menestynyt kirjailija ja selvänäkijä, joka voi ennustaa tulevaisuutta käyttämällä astrologiaa, tarot-kortteja, pelikortteja, kristallipalloja, kädestä lukemista teelehtiä, kukkia ja unia.

29,90 €