Täydenkuun retriitin varausmaksu

Täydenkuun retriitti 20.-22.8.2021

Blue Moon, joogaa, hyvinvointia, luovuutta, kristalleja, hemmottelevaa hierontaa, meditaatiota, qigongia, rumpumatkaa, täydenkuun seremoniaa, unelmien manifestointia, yöt maagisen hienossa oriental express junassa, samanmielisten seuraa ja rentoa oloa. Kuka tahtoo mukaan tähän upeaan täydenkuun retriittiin elokuussa?

Hinta: Osallistumismaksu 449€ (sisältää ohjelman, majoituksen jaetussa huoneessa, ruokailut, workshoptarvikkeet). Varausmaksu 99€ maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja tällä varaat paikkasi retriittiin. Loppumaksun eräpäivä on 6.8.   

Tällä maksat retriitin varausmaksun (99€) ja varmistat paikkasi Täydenkuun retriittiin elokuussa 20.-22.8.2021. 

Retriittiohjelman löydät täältä => https://www.katimandalayoga.fi/retriitti/ 

Ilmoittaudu Katille: kati.torkko@gmail.com 

==================

Retriitin peruutusehdot:

Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen kati.torkko@gmail.com 

Jos perut tulosi:

  • varausmaksua 99€ ei palauteta.
  • 31.7.21 tai sen jälkeen, veloitetaan retriitin hinta kokonaan.

Mikäli ilmoittautuja sairastuu:

Veloitetaan peruutuskuluina varausmaksu 99€. Retriittimaksua ei tarvitse maksaa, mikäli osallistuja esittää hyväksyttävän todistuksen (sairaslomatodistus tai vastaava) 7 vrk:n sisällä peruutuksesta. Muussa tapauksessa retriittimaksu tulee maksettavaksi. Osallistuja voi antaa paikkansa toiselle henkilölle ilman lisäkuluja.

Retriitin järjestäjällä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli retriitin minimiosallistujamäärä ei ole tullut täyteen.

Mikäli peruutus tapahtuu järjestäjän toimesta, mitään maksuja ei osallistujalta peritä. Tässä tapauksessa järjestäjä ei ole myöskään velvollinen korvaamaan mahdollisia jo syntyneitä kuluja osallistujalle.

99,00 €
Please select variants first