Täydenkuun retriitin loppumaksu

Tällä maksat retriitin loppumaksun 350€, jos olet aikaisemmin maksanut jo varausmaksun (99€) ja haluat maksaa retriitin loppumaksun tämän kautta. Retriitin eräpäivä loppusummalle on 21.7.  

Täydenkuun retriitti 20.-22.8.2021

Blue Moon, joogaa, hyvinvointia, luovuutta, kristalleja, hemmottelevaa hierontaa, meditaatiota, qigongia, rumpumatkaa, täydenkuun seremoniaa, unelmien manifestointia, yöt maagisen hienossa oriental express junassa, samanmielisten seuraa ja rentoa oloa.

Hinta: Osallistumismaksu 449€ (sisältää ohjelman, majoituksen jaetussa huoneessa, ruokailut, workshoptarvikkeet). Varausmaksu 99€ maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja tällä varaat paikkasi retriittiin. Loppumaksun voi maksaa kerralla tai osissa.

Retriittiohjelman löydät täältä => https://www.katimandalayoga.fi/retriitti/

Ilmoittaudu Katille: kati.torkko@gmail.com

==================

Retriitin peruutusehdot:

Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen kati.torkko@gmail.com

Jos perut tulosi:

  • varausmaksua 99€ ei palauteta.
  • 21.7.21 tai sen jälkeen, veloitetaan peruutusmaksuna 50% retriitin kokonaishinnasta.
  • 31.7.21 tai sen jälkeen, veloitetaan retriitin hinta kokonaan.

Mikäli ilmoittautuja sairastuu:

Veloitetaan peruutuskuluina varausmaksu 99€. Retriittimaksua ei tarvitse maksaa, mikäli osallistuja esittää hyväksyttävän todistuksen (sairaslomatodistus tai vastaava) 7 vrk:n sisällä peruutuksesta. Muussa tapauksessa retriittimaksu tulee maksettavaksi. Osallistuja voi antaa paikkansa toiselle henkilölle ilman lisäkuluja.

Retriitin järjestäjällä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli retriitin minimiosallistujamäärä ei ole tullut täyteen.

Mikäli peruutus tapahtuu järjestäjän toimesta, mitään maksuja ei osallistujalta peritä. Tässä tapauksessa järjestäjä ei ole myöskään velvollinen korvaamaan mahdollisia jo syntyneitä kuluja osallistujalle.

350,00
Please select variants first