Täydenkuun joogailta KE 10.8.2022

Tämä teemallinen joogailta on täynnä energiaa. Teemme harjoituksia, jotka avaavat kehon energiakanavia ja vahvistavat energiakehoa. Täydenkuun aika on oivallinen aika tehdä energiatyötä, koska kuu voimistaa energiaa ja sen tuntemista. Tämän täydenkuun merkki on vesimies, joka on sähköinen astromerkki.

Täydenkuun joogaillassa kerron kivistä, jotka suojelevat energiakehoa (mm. energiavampyyrit tai muut asiat, jotka verottavat sinulta energiaa). Kiviä voi käyttää myös puhdistamaan omaa energiakehoa. Täydenkuun joogailta pidetään viehättävässä Junamajoitus Tuurin Asemasalissa. Mukaan oma joogamatto tai muu alusta sekä viltti/shaali ym. Illassa on myös Katimandalan kaupan tuotteita myynnissä: kiviä, salviaa, suitsukkeita ym.

Aika: KE 10.8 klo 18:00- 20:00 (sisään pääsee n. 10 min ennen tunnin alkamista).

Paikka: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, Tuuri

Ohjaaja: Kati Torkko

Hinta: 39€

Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa ja täytän paikan ilmoittautumisjärjestyksessä. PS: Tämä joogailta toteutetaan jos min. 6 hlö osallistuu iltaan.

Lisätiedustelut => kati.torkko@gmail.com

www.katimandalayoga.fi 

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Jos tämä täydenkuun joogailta jostain syystä peruuntuu järjestäjän puolelta, osallistumismaksu palautetaan. 

39,00 €