Sydänkoru, Azuriitti

Huikea azuriittisydän, joka on tehty valmiiksi koruksi. Sydämen koko on n. 4 cm ja siinä on valmiina musta sidottava nyörinauha. Tämä azuriitti on madagaskarilta ja tässä on upea vihertävä väri (malakiittia), jossa häivähdys kaunista sinistä azuriittia. Madagaskarin käsityöläisten valmistama.

Azuriitti on tehokas kolmannen silmän avaaja eli psyykkinen kivi, joka värähtelee älykkyyttä, visioita ja itseluottamusta. Azuriitti tunnetaan myös papittaren kivenä ja sitä arvosti niin Kleopatra kuin kuuluisa selvännäkijä Edgar Cayce, joka uskoi sen antavan yliluonnollisia voimia ja auttavan näkemisessä. Azuriitti myös puhdistaa alitajunnasta emotionaalisia tunnejäämiä ja negatiivisia tunteita. Sydän symboloi jumalallista rakkautta ja tuo kantajalleen ystävällisyyttä, tunneyhteyttä ja myötätuntoa.

Azuriittia esiintyy usein luonnossa sekoitettuna malakiittiin, joka on toinen kuparikarbonaattimineraali ja väriltään kirkkaan vihreä. Yhdessä ja kun ne on hiottu/kiillotettu ne muistuttavat kuin Äiti Maata ja sisältävät myös tehokkaan yhdistelmän parantavia energioita.

25,00 €