Sydän Chakra, Rubiini-Kyaniitti sydän

Tässä upeassa yksilössä on yhdistelmä rubiinia ja kyaniittia. Koko 5 x 5 cm.

Rubiini on intohimon, voiman ja rakkauden jalokivi. Se stimuloi pääasiassa sydänchakraa ja auttaa parantamaan emotionaalisia sekä fyysisiä ongelmia sydämessä. Sanotaan, että se auttaa parantamaan myös menneiden traumojen aiheuttaman sydämen särkymisen ja surun. Rubiinilla on kyky houkuttaa rakkautta ja herättää jo uudelleen olemassa oleva takaisin liekkeihin, mikä lisää intohimoa. Jos sinulta puuttuu motivaatioita, tuo rubiini elämääsi auttamaan sinua löytämään intohimon ja jännityksen tuleviin tavoitteisiin. Rubiini antaa myös itsevarmuutta. Rubiini on jalokivistä se ainut värillinen jalokivi, joka voi hyvässä tapauksessa olla arvokkaampi kuin timantti.

Sininen Kyaniitti on hyvä kivi tasapainoon, se resonoi kurkkuchakran kanssa ja tuo sinut yhteyteen korkeamman totuuden kanssa. Pystyt ilmaisemaan itseäsi helpommin ja kommunikoimaan avoimemmin. Sininen Kyaniitti vahvistaa intuitiota ja viisautta sekä avaa kehon psyykkisiä kanavia. Helpoin tapa päästä yhteyteen sinisen kyaniitin energian kanssa on sijoittaa pala sängyn viereen tai suoraan kolmannen silmän päälle ennen nukkumaanmenoa. Kun fyysinen keho nukahtaa, mieli aloittaa oman lentomatkansa.

Miten käyttää tätä kiveä? Rubiini-Kyaniitti on erinomainen kivi voimistamaan manifestointia. Se auttaa unien kutsumisessa ja unityöskentelyssä ongelmien ratkaisemiseksi. Sydämenmallinen Rubiini-kyaniitti on erinomainen käyttää rakkauden manifestointikivenä. Itse ajattelen että se auttaa kommunikoimaan rakkauden kieltä paremmin, joko itseluottamusta ilmaista rakkautta jollekin tai kykyä avoimempaan kommunikointiin jo olemassa olevan rakkaan kanssa. Voit pitää kiveä kädessäsi ja meditoida sen kanssa, niin se kanavoi sinulle viisautta, lisää intuitiota, hoitaa chakrojasi ja tuo enemmän rakkautta elämään.

Kivien alkuperä: Intia

Gemmologia: Rubiini Kyaniitti on ainutlaatuinen yhdistelmämineraali, joka on löydetty melko hiljattain Etelä-Intiasta. Se löydettiin samasta paikasta, jossa on paljon Rubiini-Fuksiitti esiintymiä. 

25,00 €