Suuöljy, Kurkuma

Tärkoitettu "oil pulling" käyttöön. Tämän erinomaisen öljyn lähde on saippuapähkinän siemenöljy. Öljyyn on sekoitettu Dragons Blood puun pihkaa, kurkumauutetta ja ksylitolia. Tämä öljy edistää ikenien uudistumista, on tehokas bakteereja vastaan, vahvistaa ja antaa raikkaan hengityksen. Luomusertifioitu suuöljy on pakattu lasipulloon.

Käyttö: Ravista öljyä ennen käyttöä. Huuhtele suu 1 tl öljyä n. 2 - 20 minuutin ajan ja sylkäise se sitten ulos. Huuhtele suu lämpimällä vedellä ja harjaa hampaat tavalliseen tapaan. Ayurvedisen perinteen mukaan "oil pulling" tulisi tehdä heti aamulla, kun nouset ylös ja vatsa on vielä tyhjä. .

Mitä "oilpulling"on?

Sitä käytetään Ayurvedassa myrkkyjen poistamiseen kehosta sekä suun ja kurkun puhdistamiseen. Ayurvedassa "oil pullingia" käytetään päivittäin suunhoitoon, koska se luo terveellisen bakteeritasapainon. Se vähentää plakkia, valkaisee hampaita, raikastaa hengitystä ja puhdistaa kehoa kokonaisuudessaan.

Ingredients (INCI)
Sapindus Mukorossi Seed Oil* (Soapnut Seed Oil from own production), Xylitol* (Xylit), Curcuma Xanthorrhiza Root Extract* (Turmeric), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil* (Tea Tree), Mentha Arvensis Leaf Oil* (Mint), Croton Lechleri Resin Powder** (Dragon Blood), Anthemis Nobilis Flower Oil** (Chamomile), Mentha Piperita Oil* (Peppermint), Limonene***, Linalool***

*from certified organic farming, **natural, ***from natural essential oils

Brand: Eliah Sahil, valmistettu Itävallassa

15,90 €