Suitsukesekoitus, Holy Smoke

Tämä suitsukesekoitus sisältää kahta shamaanien käyttämää pyhää puuta eli palo santoa ja setriä.

Palo Santo (Bursera graveolens) tunnetaan myös nimellä pyhä puu ja siinä on makean tuoksuinen puun tuoksu. Se puhdistaa negatiivisia henkiä ja energioita, lisää rentoutumista, tuo iloa ja harmoniaa kotiin. Palo Santo kuuluu samoihin puulajeihin, jotka tuottavat frankinsenssin ja mirhaa, mutta sitä löytyy ainoastaan Ecuadorista, Perusta ja Galapagos Saarilta. Palo Santon pyhä maine ajoittuu Inkojen aikaa, jotka käyttivät sitä parantamis- ja puhdistamisseremonioissa.

Setriä pidetään pyhänä puuna (jotkut kutsuvat sitä elämän puuksi) ja se löytyy melkein kaikista seremonioista. Perinteisesti sitä käytetään auran puhdistamiseen, mutta kuten salviaa ja maarianheinää, niin sillä voi myös puhdistaa kotia. Se rauhoittaa ja luo tasapainoa. Puhdistaminen setrin savulla on hyödyllistä erityisesti jos asiat ovat vaikeita ja jumissa; setrillä on kyky ja voima auttaa ongelmallisissa tilanteissa. Se poistaa ongelmia, mutta myös houkuttaa hyviä energioita.

Suitsukesekoitusta on lasipurkissa n. 40g ja korkillinen purkki on helppo täyttää uudelleen erilaisilla suitsukesekoituksilla tai kylpysuolalla ym.

Käyttö: polta suitsuketta hiilen päällä palamattomassa astiassa tai suitsukeastiassa ritilän päällä. 

12,90 €