Setti, Maadoittavat kivet

Tähän settiin lisäsin myös pienen palan mustaa kyaniittia. Saatavilla 4 settiä. Nämä kaikki setit olivat latautumassa ulkona kallion päällä yli vuorokauden.

Tässä setissä on kuusi Katin valikoimaa kiveä maadoittumiseen. Maadoittuminen on olennaista terveydelle ja henkiselle kasvulle. Jos omat "juuret" eivät ole kunnossa on vaikeampi pysyä tasapainossa ja yltää korkeuksiin. Tässä setissä on musta turmaliini (raakapala), verikivi, musta onyx, hematiitti, savukvartsi, musta kyaniitti. Kaikilla näillä kivillä on myös suojeleva ominaisuus. Mukaan saat lyhyen infon kivistä ja pienen pussukan. Hiotut kivet n. 2 x 2 cm / 2 x 3 cm. 

Tässä lyhyesti kivien ominaisuuksista: 

  • Hematiitti on maadoittava ja suojeleva kivi, se estää negatiivisia energioita pääsemästä omaan auraan.
  • Savukvartsi puhdistaa energiakenttää ja imee itseensä energiat; oli kyse sitten stressistä, ahdistuksesta, pelosta, surusta tai muista negatiivisista värähtelyistä. 
  • Verikivi on erittäin suojeleva kivi ja se on erityisen hyödyllinen tapauksissa, jos sinua uhataan. Olipa kyse fyysisestä väkivallasta, kiristyksestä tai vain jostain negatiivisesta henkilöstä työpaikallasi, joka uhkaa tehdä elämästäsi vaikeaa. 
  • Onyx maadoittaa ja antaa energiaa nousta ylös ja aloittaa unelmien toteuttaminen, samalla se suojaa sinua uudella matkallasi. Musta onyx muodostaa suojan auran ympärille, joten se ei päästä mitään negatiivisia energioita kiinnittymään sinuun. Onyxia on käytetty suojeluun tuhansia vuosia ja se on yhä yksi vahvimmista suojelukivistä, joka on tiedossa. 
  •  Musta Turmaliini suojaa kaikenlaisilta negatiivisilta energioilta ja tunteilta, sekä puhdistaa kehoa, auraa ja chakroja. Turmaliini auttaa empaatteja, jotka poimivat toisten tunteita ja energioita. Erityisen hyvä kivi, jos ympärillä on energiavampyyreita. Suojelee myös elektromagneettiselta säteilyltä. 
  • Mustalle kyaniitille on ominaista sen viuhkamainen muoto eli se auttaa pyyhkäisemään kaikki ei-toivotut energiat sinusta pois. Jos esim. joku energia on jäänyt sinnikkäästi kiinni tai takertunut sinuun, kannattaa ottaa musta kyaniitti avuksi.
19,90 €