Setti; aloe vera ruusu geeli + kamelinmaitovoide (agar)

Ihanat Katin omat suosikit juuri sinulle eli täsmätuotteet joko talvella kuivaan ihoon + talvipakkaseen tai kesällä aurinkoon. Tässä setissä on tuoksulliset tuotteet eli aloe vera ruusu geeli + kamelimaitovoide agar. Kummassakin tuoksut ovat todella mietoja.  

Aloe Vera + Ruusu Geeli (luomu), 200 ml 

Uudistava ja virkistävä aloe vera geeli on valmistettu yli 94%:sti puhtaasta luomu Aloe vera -mehusta. Tässä geelissä on mukana damaskonruusuvettä (luomu) on Ravinteikas Aloe vera -mehu viilentää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Geeli soveltuu erityisen hyvin auringonoton jälkeen, ja sillä on rauhoittava vaikutus ihoon. Ayurvedassa Aloe vera on suosittu tuote pittaa vähentävistä ominaisuuksistaan.

Käyttö: voit käyttää päivittäin kasvojen ja vartalon hoitoon. Itse käytän aloe vera geeliä kesällä, kun iho ärtyy auringossa ja talvella iho kuivaa, joten olen huomannut kuinka aloe vera geeli on erittäin hyvä apu kuivalle talvi-iholle. Annan geelin imeytyä ja sen jälkeen laitan kasvovoiteen (tai vartalovoiteen). Jos iho tuntuu tosi kuivalta, niin levitän geelin myös kasvoille yön ajaksi.

Brand: Classic Ayurveda, luomu sertifiointi COSMOS ORGANIC

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Rosa Damascena Flower Water*, Glycerin, Aqua, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Alcohol*, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Phytic Acid. * From controlled organic cultivation

Vartalovoi, Camel milk & Agar 

Tässä ihanassa vartalovoissa on sheavoita ja kamelinmaitoa, joka on tuoksutettu luonnollisella agarpuulla. Kamelinmaito on ravitseva ja kosteuttava eli tuotetta voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Sopii päivittäiseen ihonhoitoon niin aikuisille kuin lapsille. Rauhoittaa ihoa talvipakkasen sekä auringolle altistumisen jälkeen. Käyttö: anna pienen määrän vartalovoita sulaa kämmenissä ja hiero tämän jälkeen hellävaraisesti kasvoille ja keholle. Agarpuun tuoksu tässä tuotteessa on melko mieto eli tuote ei tuoksu liian voimakkaalle (omasta mielestäni). Sisältö 50ml.

Kamelinmaidon ja agarpuun ominaisuuksia: kamelinmaidossa on luonnollisesti paljon mineraaleja sekä vitamiineja. Beduiinit ovat aina tienneet sen hyödyllisistä ominaisuuksista. Kamelinmaidon proteiinit ovat hyviä ihon kosteuttajia ja siinä on A, B1, B2, B12 vitamiineja sekä luonnollista karotiinia, joka suojaa aurinkoa vastaan. Agarpuu on puun luonnollista pihkaa, jota saadaan Kaakkois-Aasiasta. Sitä käytetään luomaan miellyttävä tuoksu ja itämainen vivahdus.

Kierrätettävä metallipurkki. Sertifioitua ekokosmetiikkaa (ECOCERT)

Bränd: Oléanat, valmistettu Ranskassa

INCI: Butyrospermum parkii*, Parfum, Camelus dromedarius powder milk, sesamum indicum seed oil*, Aquilaria agollocha, tocopherol. *ingredient of organic farming

27,00 €