Seleniitti, kämmenkivi

Kivenä seleniitti tuo valoenergiaa kotiin eli se on korkeasti värähtelevä kivi. Monien tulkitsijoiden käyttämä kivi, koska tuo yhteyttä korkeampiin tasoihin ja kirkastaa mieltä. Kristallisoitunut jumalallinen valo, jolla on syvä sisäinen rauha ja meditatiivinen olemus. Erinomainen kivi korjaamaan ja energisoimaan auraa, koska se luo suojelevan kentän ympärille. Ei anna ulkopuolisten vaikutusten tulla läpi. Seleniittiä voi käyttää henkioppaiden kanssa työskentelyyn ja heiltä viestien saamiseen.

Soikea kämmenkivi on hyvä stressinlievittäjä ja käden chakrojen aktivointikivi. Voit käyttää kämmenkiveä chakrahoidoissa eli asettaa kiven tietyn chakran kohtaan ja antaa sen avata chakran tukoksia ja parantaa. Jokainen kivi on yksilö eli pintakuvio on hieman erilainen joka kivessä. Kämmenkiven koko on 65-70 mm x 50 mm.

Muuta kivestä: Seleniitti on kiteytynyt muoto kipsistä ja suuri osa nykyään markkinoilla olevasta seleniitistä on seleniittien "Satin Spar"-lajiketta. Nimi Selenite tulee kreikan sanasta kuu ja tarkoittaa "kuun hehkua" ja seleniittikivet hehkuvat hohtavaa helmiäismäistä kiiltoa. Huomioithan ettei seleniitti kestä kosteutta tai vettä. 

9,90 €