Seasons of the Witch: Samhain Oracle

Näiden korttien avulla voit hyödyntää vuoden taianomaisen yön intuitiivisen voiman. Kortit on jaettu kolmeen osaan - noitien familiaarit, noitatyökalut ja Samhain; nämä on järjestetty aakkosjärjestykseen, jotta korttien löytäminen olisi nopeaa ja helppoa.

Korteissa on myös joukko loitsuja, jotka on tehty erityisesti tätä pakkaa varten; vaikka voit käyttää niitä myös muidekin korttien kanssa.

Jokainen kortti sisältää Julietin kirjoittaman alkuperäisen runon. Näitä runoja voidaan käyttää loitsuissa, rituaaleissa, juoman valmistuksessa ja meditaatioissa kehotuksena kutsua sisään kunkin kortin energiaa. Löydät myös avainsanoja, hieman tietoa kortista ja kortin merkityksestä oikeinpäin ja käänteisenä. Monissa korteissa on lisätietoja ja muutamissa on loitsuja. Näiden tarkoitus on tukea sinua kun työskentelet Samhain energian kanssa.

Lisätietoja: Pakka sisältää 44 korttia ja 180 sivuisen opaskirjasen. Englanninkielinen. Pakkauksena kovakantinen rasia.

Juliet Diaz on parantaja, näkijä ja herbalisti, hänellä on tutkinto yrttilääkinnästä. Hän kuuluu kuubalaiseen pitkän linjan noitaparantajiin ja hänen juurensa ovat alkuperäiskansassa (Taino heimo). Hän on kirjoittanut mm. kirjat Witchery: Embrace the Witch Within ja Plant Witchery.

Lorriane Anderson on tarot tulkitsija, astrologi, henkinen opettaja ja yrittäjä. Hän on Spirit Elementin, henkisen hyvinvoinnin putiikin perustaja, joka on omistettu modernille mystiikalle. Hänellä on vuosien kokemus herbalismista, aromaterapiasta, kristalliparantamisesta sekä maagisen taiteen harjoittamisesta.

Giada Rose on Kentuckyssa asuva kuvittaja ja suunnittelija, joka on kiinnostunut gossamer-langoista, jotka yhdistävät taikuuden, luonnon, naisellisuuden ja taiteen. Hän syntyi Italiassa, mutta on asunut joka puolella Länsi-Amerikkaa Hänen töissään näkyy rakkaus vuodenaikoihin, mytologiaan, historiallisiin tapoihin, taroteihin ja kansanperinteeseen .

29,00 €