Rentouttava Yrttinyyttihoito SU 28.8

Rentouttava yrttinyyttihoito on osa Naisten Voimapäivää eli tässä voimaosiossa keskitymme itsemme hoitamiseen lämpimän öljyn ja yrttinyyttipussukoiden avulla (ohjattu itsehoito). Tämä hoito on tiibetiläinen hoitoterapia, joka auttaa mm. unettomuuteen, vaihdevuosioireisiin, burnoutiin, uupumukseen ja väsymykseen. Tiibetiläisessä lääketieteessä tätä käytetään apuna toipumisessa leikkauksista, synnytyksestä tai traumoista. Kyseessä on erittäin miellyttävä ja hellävarainen hoitotapa. Kati valmistaa yrttinyytit valmiiksi kaikille osallistujille, joten sinun ei tarvitse muuta kuin tulla paikalle, ottaa rento asento, kuunnella ohjeita + hoitaa itseäsi. 

Osallistumismaksu on 49€ (sis. alv24% sekä luomuöljyt ja yrttipussukat). Hinta ei sisällä kirjallista materiaalia. 

Aika: SU 28.7 klo 15:30- 17:30 (sisään pääsee n. 10 min ennen tunnin alkamista).

Paikka: Junamajoitus Tuurin Asema, Asemakuja 1, Tuuri

Ohjaaja: Kati Torkko

Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa ja täytän paikan ilmoittautumisjärjestyksessä. PS: Muut Naisten Voimapäivän aiheet ovat Feng Shui & kristallit kotona sekä Uudenkuun joogailta, jonka teemana on sakraalichakra ja luovuuskivet.

Lisätiedustelut => kati.torkko@gmail.com

www.katimandalayoga.fi 

Peruutusehdot: Maksetulla maksulla ei ole palautus/vaihto-oikeutta. Jos tämä hoito-osio jostain syystä peruuntuu järjestäjän puolelta, niin osallistumismaksu palautetaan. 

49,00 €