Mala, Beauty of my life

Tässä rannemalassa on kirkkaita fasettihiottuja lasihelmiä sekä aitoja helmiä. Lasihelmet kimaltavat kuin kristalli valaisten elämän kauneutta. Helmien pehmeä ja puhdistava energia tuo rauhaa ja lisää rauhallisuutta. Helmet auttavat lievittämään stressiä ja päästämään irti negatiivisista tunteista, kuten vihasta ja syyllisyydestä. Auttaa lisäämään keskittymistä ja mielen selkeyttä. Helmet stimuloivat henkistä kasvua ja muutosta, yhdistävät sinut korkeampaan itseesi, oppaisiin ja auttajiin.

Amulettina tässä malassa on OM symboli. Om äänteen mantraaminen auttaa meitä yhdistymään universaalin energian kanssa. Se yhdistää meidät harjoitukseen (jooga) syvemmällä tasolla ja luo henkistä tietoisuutta. Symbolina OM peilaa mielen matkaa ja edustaa kolmea gunaa tai ominaisuutta, jotka löytyvät luonnosta (sattva, rajas, tamas).

Tämä mala on uniikki kpl ja valmistettu Suomessa käsin by me. Malassa on 21 helmeä ja ne on pujoteltu joustonauhaan, joten helppo laittaa ranteeseen. Malan halkaisija on venyttämättä 6,5 cm.

Brand: Katimandala

19,00 €