Pallo, Seleniitti (70 mm)

Pallon halkaisija on n. 70 mm. Mukaan saa pienen muovisen jalustan, jolla pallo pysyy hyvin paikallaan pöydällä tai hyllyllä.

Seleniitti on valon kivi, joka puhdistaa ja valaisee huoneen ja henkilön auran. Hyvä kivi olla lähellä kaikenlaisessa terapiatyöskentelyssä tai olohuoneessa tuomassa rauhaa ympärille. Seleniitti värähtelee rauhallisuutta ja meditatiivista olotilaa. Seleniitillä on suojeleva ominaisuus eli auttaa siinä ettei mikään ulkopuolinen vaikutus tule niin helposti läpi.

Pyöreys edustaa symbolisesti ykseyttä, kokonaisuutta, täydentymistä, karmaa ja syklisiä energioita. Pallon muoto lähettää värähtelyjä tasaisesti kaikkiin suuntiin ja pitää energian virtaavana. Pallon sileä pinta helpottaa selkeää kommunikaatioita ja ne ovat erinomaisia työkaluja intuitiivisessa työskentelyssä. Eri kivistä tehdyt kristallipallot ovat hyödyllisiä puhdistamaan ja parantamaan aurakentän vuotoja. Ne ovat myös kivoja "stressileluja"; pallojen pyörittely kädessä helpottaa lieventämään stressiä. Kun palloa pitää kädessä kiven parantava värähtely vaikuttaa aurakenttään muuttaen sen energiaa. Kristallipalloja voi myös käyttää meditaation apuna eli ne tarjoavat hyvän keskipisteen harjoituksissa.

PS: huomioitahan että seleniitti on herkkä vedelle eli jos puhdistat sen vedessä tai upotat veteen, sen kaunis kiilto himmenee.

30,00 €
Please select variants first