Pallo, Dalmatian Jasper (35mm)

Pallon halkaisija on 35 mm (3,5cm). 

Dalmatian Jasperin energia tuo lapsenomaista iloa ja leikkimielisyyttä elämään sekä lisää luovuutta. Se muistuttaa sinua siitä, että on ihan ok pitää hauskaa ja nauttia elämästä. Maadoittavan kykynsä vuoksi auttaa pitämään jalat maassa. Antaa rohkeutta käsitellä kaikkia ongelmia tehokkaasti ja päättäväisesti sekä tuo rauhaa stressaavina aikoina. Se auttaa suojautumaan painajaisilta ja tuo hauskuutta elämään, nostaa ylös masennuksesta ja vapauttaa negatiivisia ajatuksia.

Pyöreys edustaa symbolisesti ykseyttä, kokonaisuutta, täydentymistä, karmaa ja syklisiä energioita. Pallon muoto lähettää värähtelyjä tasaisesti kaikkiin suuntiin ja pitää energian virtaavana. Pallon sileä pinta helpottaa selkeää kommunikaatioita ja ne ovat erinomaisia työkaluja intuitiivisessa työskentelyssä. Eri kivistä tehdyt kristallipallot ovat hyödyllisiä puhdistamaan ja parantamaan aurakentän vuotoja. Ne ovat myös kivoja "stressileluja"; pallojen pyörittely kädessä helpottaa lieventämään stressiä. Kun palloa pitää kädessä kiven parantava värähtely vaikuttaa aurakenttään muuttaen sen energiaa. Kristallipalloja voi myös käyttää meditaation apuna eli ne tarjoavat hyvän keskipisteen harjoituksissa.

Geologinen info: Tämä kivi löydettiin Meksikosta ja se on kvartsikivi, jossa on mustia ja ruskeita pilkkuja. Tämä pilkut ovat joko mustaa turmaliinia tai Draviittia, joka tunnetaan ruskeana turmaliinina. Kivi tunnetaan myös nimellä Dalmatian kivi, koska koostumuksensa vuoksi se ei periaatteessa ole jasperia. Kiven nimi juontaa juurensa aikaan, jolloin se ensimmäisen kerran löydettiin. Kaivajat huomasivat sen muistuttavan Dalmatian koiran turkkia ja sille annettiin tämän vuoksi niiden nimi, jotta tavallisten ihmisten olisi helpompi muistaa se.

15,00 €