Orgoniittiheiluri, Selkeys ja opastus

Kutsu elämääsi selkeyttä ja opastusta tällä orogoniittiheilurilla, jossa on sinistä apatiittia. Epäorgaaninen aine tässä orgoniittissa on kuparia. Sininen apatiitti edistää selkeyttä ja tarjoaa ohjausta, kun sitä tarvitset. Se rohkaisee myös vapauttamaan sen, mikä ei enää palvele sinua. Sininen apatiitti on kurkkuchakran kivi, joka auttaa sinua puhumaan omaa totuutta ja kuuntelemaan omaa intuitiota. Sitä pidetään opaskivenä, joka tuo opettajien, henkioppaiden, esivanhempien ja arkkienkelten viisautta. Meillä kaikilla on henkioppaita, jotka haluavat auttaa meitä toteuttamaan korkeimman tarkoituksemme. He ovat aina kanssamme, ohjaavat ja suojelevat meitä alemmista ja ylemmistä ulottuvuuksista. Työskentele sinisen apatiitin kanssa silloin kun tarvitset apua ja voimaa universumilta.

Heilurin koko: n. 4,5 cm (muoto ja koko voi hieman vaihdella, käsityön vuoksi) Hand made. Heilurin mukana saat kauniin säilytysrasian, joten tuote soveltuu hyvin myös lahjaksi.

Mitä Orgoniitti tarkoittaa? Orgoniitti sana muodostuu kahdesta sanasta organic ja metal eli orgaaniseen aineeseen lisätään epäorgaanista ainetta, josta muodostuu sekoitus: Orgoniitti. Tästä sekoituksesta voidaan tehdä erilaisia muotoja, kuten kaulakoruja, pyöreitä palloja, heilureita, pyramideja jne. Orgoniitti toimii niin että se tasapainottaa sinun energiakentän "orgonen". Orgone on luonnollinen energiamuoto, jonka sanotaan olevan kaiken paranemisen lähde. Se on samanlainen kuin muut universaalit elämänvoiman energiat, kuten prana, reiki tai chi, mutta tehokkaampi. Lyhyesti sanottuna orgoniitti tuottaa positiivista energiaa negatiivisuuden puhdistamiseksi. Jalokiviä ja kristalleja lisätään orgoniittiin ja sitä voi silloin käyttää tehokkaana parantavana työkaluna tiettyihin asioihin. 

19,00 €