Oracle of the 7 Energies

Nämä ovat Colette Baron-Reidin kortit, jotka käsittelevät 7 päächakraa ja niiden ominaisuuksia jokapäiväisessä elämässä. Oraakkelikortit on suunniteltu vastaamaan moniin ajattomiin kysymyksiin muutoksesta, parantamisesta ja asioiden ymmärtämisestä. Seitsemän on pyhä luku, jolla on ollut suuri merkitys historian ajan monissa kulttuureissa ja uskomuksissa, sekä myös jokapäiväisessä elämässämme. Saatat jo tuntea omat seitsemän energiakeskustasi ja nyt näiden korttien avulla voit ymmärtää sen, miten soveltaa niitä elämääsi.

Lisätietoja: englanninkieliset, sisältää 49 korttia + opasvihkosen.

Tekijä: Colette Baron-Reid on kansainvälisesti arvostettu intuitiivinen, henkinen psyykikko, kouluttaja ja oraakkeliasiantuntija. Hänen myydyimmät kirjansa ja oraakkelikorttinsa on julkaistu maailmanlaajuisesti 27 kielellä. Hän on perustanut Oracle Schoolin, maailmanlaajuisen verkko-oppimisalustan, jossa on opiskelijoita 26 maasta. Colette on myös energiapsykologian Invision Process® -tekniikan luoja.

Kuvittaja: Jena Della Grottaglia on syntyperäinen newyorkilainen, joka asuu nykyään Los Angelesissa. Hän on itseoppinut taiteilija, jolla on elektinen ja ainutlaatuinen tyyli. Hän toivo jatkuvasti kehittyvänsä sekä luovansa uutta ja ihmeellistä taidetta. Hänen vaikutteensa vaihtelevat Michael Parkesista ja Gil Bruvelista upeaan Terese Nielseniin ja moniin muihin taiteilijoihin.

31,90 €