Mala, Mystinen Yhteys (musta akaatti)

Mystinen yhteys on uniikki mala/malakoru, jossa on helminä mattapintainen musta akaatti ja huurettua ametistia. Tässä malassa on symbolina musta höyhen. Malassa on 108 helmeä. Kivihelmien koko on 80 mm ja höyhenen pituus on n. 11cm. Koko malan pituus 60 cm höyhenen kanssa. Malan mukana saat kauniin ja laadukkaan mustan puuvillapussukan. Rakkaudella hand made by Kati.

Tämä mala on sinulle, joka tiedät että mystinen yhteys on aina olemassa näkymättömiin auttajiin, henkioppaisiin sekä eläinoppaisiin.  

Musta akaatti tuo vakautta ja maadoittaa. Se suojaa vaaroilta, antaa voimaa pimeyden voimia vastaan ja tuo tunteet tasapainoon. Akaatti harmonisoi positiivisia ja negatiivisia voimia, lievittää pahoja unia ja antaa rohkeutta, energiaa, voimaa ja hälventää pelkoja, jotka kaikki lisäävät itseluottamusta. Legendan mukaan kotka kantaa kotipesäänsä palan akaattia suojellakseen poikasia.

Ametisti auttaa sinua tapaamaan henkioppaat ja enkelit. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampi tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja. Hyvä kivi näkemiseen ja voi stimuloida kolmatta silmää. Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima.

Sulka/höyhenet: höyhenet ovat aina edustaneet yhteyttä henkisiin ulottuvuuksiin ja jumaluuteen. Mustat höyhenet sisältävät piilotetun merkityksen ja lähettävät kauniita toivon, optimismin ja opastuksen viestejä. Mustat höyhenet symboloivat että olet suojattu ja ymmärrä myös elämän maaginen puoli.

75,00 €