Mala, Create Peace (karneoli)

Tätä mallia saatavilla 1 kpl. 

Kaunis mala, jossa on kivenä oranssi karneoli, lisäksi välissä joka chakran kivet. 7 chakran kivet ovat Jasper, kalsiitti, tiikerinsilmä, aventuriini, turkoosi, sodaliitti, ametisti. Malassa on kaunis elämänpuu symboli ja punainen tupsu. Joustava nauha eli voit käyttää tätä joko kaulassa tai ranteessa. Malan koko pituus on 66cm, jos pidät kaulassa niin ylhäältä alas oleva mitta on 33cm + tupsu. Malassa on 108 helmeä, ja niiden koko on 60 mm. Toimitan malan kauniissa suojapussissa.

Käytä tätä malaa luovuuden herättämiseen sekä sakraalichakran kanssa. Voit tehdä mantraharjoituksia, jotka keskittyvät tämän chakran avaamiseen ja tasapainottamiseen. Karneolin jokaisessa helmessä on tiibetiläinen mantra Om Mani Padme Hum, joten tämä mala on myös oivallinen mala luomaan rauhaa. Om Mani Padme Hum on rauhan ja myötätunnon mantra.

Karneolista: Karneoli maadoittaa sinut nykyhetkeen. Se on yksi vanhimpia parantavia kiviä, jota on käytetty maailmassa. Perinteisesti sitä käytetään elvyttämään intohimoa, rakkautta ja halua, mutta karneolilla on paljon muitakin hyviä ominaisuuksia. Kivi edistää positiivisia elämänvalintoja ja tuo motivaatiota. Auttaa luottamaan itseesi ja näkemyksiisi. Stimuloi luovuutta, antaa rohkeutta ja edistää positiivisia elämänvalintoja. Hyvä kivi, jos tahtoo päästä yli negatiivisista tunteen ja mielen olosuhteista. Rakkaudessa auttaa, jos etsii sitä tai tahtoo säilyttää sen elämässä. Jos tahtoo enemmän rehellisyyttä, enemmän rakkautta enemmän kiintymystä jne. tämä on se kivi. Voidaan käyttää pääsemään yli kaikenlaisesta hyväksikäytöstä. Pystyt päästämään irti tunnekuormasta, jota et enää tarvitse. Työasioissa karneoli houkuttaa hyvää onnea, menestystä ja vaurautta. Pitämällä kiveä kehon lähellä se houkuttaa hyvää onnea. Hyvä naisille, jotka työskentelevät luovilla aloilla sekä niille, joilla on intohimo tanssiin, musiikkiin, taiteeseen tai draamaan. Sen sanotaan kirkastavan äänen. Auttaa myös arkkitehtejä, rakentajia tai rakennuskorjaajia luomaan upeita rakennuksia. Jos olet harjaantunut tulkitsemaan kiven energioita, Karneoli kantaa mukanaan tarinoita ja tallenteita planeetastamme.

55,00 €