Mala, Be Brave (tiikerinsilmä)

Tätä mallia on saatavilla 2 kpl! 

Kaunis mala, jossa on kivenä tiikerinsilmä, lisäksi välissä joka chakran kivet. 7 chakran kivet ovat Jasper, kalsiitti, tiikerinsilmä, aventuriini, turkoosi, sodaliitti, ametisti. Malassa on kaunis elämänpuu symboli ja ruskea tupsu. Joustava nauha eli voit käyttää tätä joko kaulassa tai ranteessa. Malan koko pituus on 66cm, jos pidät kaulassa niin ylhäältä alas oleva mitta on 33cm + tupsu. Malassa on 108 helmeä ja niiden koko on 60 mm. Toimitan malan kauniissa suojapussissa.

Tiikerinsilmä:

Käytä tätä malaa tuomaan elämääsi enemmän rohkeutta, voimaa, hyvää onnea ja vaurautta. Kanna mukana kun menet jännittäviin tilanteisiin tai tarvitset motivointia tai jos koet tarvitsevasi erityistä suojelua. Voit myös meditoida tai tehdä mantraharjoitusta malan kanssa ja antaa kivien värähtelyn hoitaa energiakenttää. Istu rauhallisesti ainakin 20 minuutin ajan päästäksesi tiikerinsilmän energiaan. Tiikerinsilmä stimuloi toimintaan ja auttaa sinua tekemään päätökset tarkkanäköisesti ja ymmärtäen ilman että tunteet varjostavat päätöksentekoa. Perinteisesti tiikerinsilmää kannettiin amulettini kirouksia ja pahantahtoisia ajatuksia vastaan. Se voi torjua ei toivotut ja negatiiviset energiat. Kivi antaa sinulle rohkeutta, itseluottamusta ja mielen lujuutta. Työskentele kiven kanssa kun tahdot saavuttaa tavoitteesi. Jos sinulla on taipumusta itsekriittisyyteen tai kärsit itseluottamuksen puutteesta, tiikerinsilmä auttaa sinua => se tuo sinulle luottamusta, valoa ja optimismia, jotka helpottavat näihin tunteisiin. Voimakas kivi auttamaan selviytymään perusasioista ja auttaa menemään läpi vaikeiden aikojen. Elvyttää hyvää onnea ja vaurautta.

Ruskea/kulta tiikerinsilmä => Tämä auttaa harmonian ja tasapainon saavuttamisessa sekä auttaa sinua vapauttamaan pelkoja ja ahdistusta. Solar Plexus chakran värähtely on oma tahto ja voima ja kiven energia auttaa sinua näissä asioissa. Fyysisesti: Voi auttaa parantamaan silmiä, kurkkua ja korjaamaan rikkimenneitä luita. Hyvä kivi myös ruoansulatuselimille, helpottaa kipuja ja rauhoittaa yliaktiivista hermojärjestelmää sekä adrenaliinirauhasia. Henkisesti: antaa mielenvoimaa, jotta pystyt keskittymään ja edistää mielen selkeyttä. Tämä voi auttaa ratkaisemaan ongelmia objektiivisesti ja selkeästi ilman tunteiden sekamelskaa. Jos olet maanläheinen ihminen voit huomata, että tämä kivi auttaa sinua erilaisissa psyykkisissä lahjoissa myös.

Historiassa: Tiikerinsilmä on yksi muinaisista talismaaneista, mystinen ja voimakas, kunnioitettu ja pelätty - "kaiken näkevä kaiken tietävä silmä", jonka ajatuksena oli antaa käyttäjälle kyky tarkkailla kaikkea, jopa suljettujen ovien kautta. Egyptiläiset valitsivat sen jumaluutta esittävien patsaiden silmiksi, ilmaisemaan jumalallista näkökykyä. He myös uskoivat sen tarjoavan suojelua auringon ja maan jumalilta; Ra:lta, joka oli auringonjumala ja Gebiltä, joka oli maan jumala. Tiikerinsilmällä on yhteys maagiseen tiikeriin, itäisen mytologian petojen kuninkaaseen ja sen uskottiin edustavan rohkeutta, lahjomattomuutta sekä voiman oikeaa käyttöä. Rooman sotilaat kantoivat sitä torjumaan aseilta ja olemaan rohkeita taistelussa. Sitä on koko historian aikana pidetty hyvinvoinnin ja onnen kivenä, joka suojaa kantajansa resursseja ja heijastaa muiden pahat tai uhkaava aikeet pois.

55,00 €