Maisemajasper

Hiottu maisema tai kuvio jasper (picture Jasper) Namibiasta. Kiven muoto ja koko hieman vaihtelee mutta yhden kiven koko on n. 2 x 3cm/2x4cm. 

Tämä on erittäin maadoittava ja harmonisoiva kivi, jolla on vahva yhteys maahan. Maisemajasper parantaa luovuutta ja visualisointitaitoja. Tämä kivi stimuloi juurichakraa ja tuo kehoon vakauttavaa henkistä energiaa. Kanna kiveä mukanasi, jos tahdot inspiroitua luovuudesta, saada itseluottamusta ja hyvää onnea. Kotona tämä on hyvä kivi lievittämään geopaattista stressiä ja eri lähteiden säteilyä (tietokone, tv, wifi jne). Kiven kauniiden kuvioiden sanotaan olevan kuvia menneisyydestä, jonka äiti maa tahtoo ihmisten näkevän. Sanotaan, että ne puhuvat parhaiten ihmisille, joilla on syvä yhteys maan energioihin. 

Maisema japser on kaunis ruskeansävyinen jasperin muoto ja sitä voidaan kuvata parhaiten sen pinnalla olevista jännistä maisemakuvioista, jotka ovat luonnostaan muodostuneet ajan myötä. Kiven ainutlaatuiset värit johtuvat sen korkeasta rautapitoisuudesta sekä mineraaleista ja muista epäpuhtauksista, jotka ovat kivessä mukana.


3,00 €