Lahjasetti, viisi tärkeää kiveä

Tämä kivisetti on ihana lahja itselle tai ystävälle tai vaikka lapsille/nuorille, jotka rakastavat kiviä. Tässä upeassa lahjasetissä on viisi kiveä, jotka jokaisella olisi hyvä olla omassa kivikokoelmassa: turmaliinikvartsi, ruusukvartsi, pala kvartsigeodia, ametistiklusteri sekä pyriitti. Kivet ovat raakakiviä ja yksittäisen kiven koko ja muoto hieman vaihtelee jokaisessa setissä. Kivet tulevat valmiissa lahjarasiassa. Kivien koko n. 3 x 4 cm.

Ametisti: Unien/unelmien kivi ja henkisyys => Ametisti on unelmoijien kivi. Se auttaa sinua muistamaan omat unelmasi (myös unet) ja saavuttamaan ne. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampia tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se auttaa rauhoittamaan ahdistusta ja kärsimättömyyttä, jotta voit keskittyä paremmin meditaation aikana. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja. Hyvä kivi näkemiseen ja hieno apu henkisille matkoille, se auttaa sinua saamaan parempia oivalluksia ja samalla suojelee. Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima. Se on erityisen tehokas unien kautta tuleville viesteille, joten voit pitää sitä tyynyn alla tai itsesi lähellä nukkuessa. Lievittää unettomuutta ja vähentää painajaisia. Ametisti sopii hyvin myös kolmannen silmän aktivointiin. Chakratyöskentelyssä etenkin kolmas silmä ja kruunu.

Ruusukvartsi: rakkauden kivi => Ruusukvartsi on universaalin rakkauden ja harmonian kivi. Voit käyttää sitä parantamaan emotionaalisia haavoja, puhdistamaan ja avaamaan sydäntäsi. Ruusukvartsi auttaa sinua ymmärtämään, mitä rakastat ja kuinka tuoda enemmän tätä energiaa elämääsi. Se voi myös auttaa sinua antamaan rakkautta muille, kun he tarvitsevat sitä. Energeettisesti se on erittäin viilentävää ja voi olla hyödyllistä, jos koet kuumuutta kehossasi vihan tai turhautumisen muodossa. Kun sydänchakra voi hyvin ja on tasapainossa, niin voit taas helpommin rakastaa ja arvostaa kaikkea hyvää ja kaunista ympärilläsi ja itsessäsi. Ota ruusukvartsi vasempaan käteesi ja anna sen hienovaraisen energian virrata suoraan sydämeesi. Tai voit laittaa vasemman käden ja kiven suoraan sydämen päälle.

VuoriKvartsi (pala geodista): Parantaja, energian kirkastajakivi=> Vuorikvartsi on erittäin arvostettu kyvystään puhdistaa negatiivisuutta mielestä, jotta se kykenee vastaanottamaan korkeampaa henkistä tietoa. Sitä pidetään kaikkien parantavien kiteiden päällikkönä sen kyvyn vuoksi nostaa ja vahvistaa muiden kiteiden parantavia värähtelyjä. Kirkkaan kvartsin hyöty on, että se avaa kanavia, jotta energian virtaus ja kommunikointi paranee. Elämä sopusoinnussa ympäristön ja muiden ihmisten kanssa on yksi tärkeimmistä kiven hyödyistä. Se tallentaa tietoa ja nostaa havaintokykyä. Lisäksi se muodostaa suojelevan esteen sille, ettei negatiiviset energia voi tulla läpi. Kvartsi puhdistaa myös tilaa, missä se on ja kohottaa energiaa. Se auttaa tuomaan selkeyttä kaaokseen ja keskittymään siihen, mikä on tärkeää.

Turmalliini-kvartsi: Maadoittava, suojeleva, puhdistajakivi => Turmaliinikvartsi yhdistää turmaliinin ja kirkkaan kvartsikiteen ominaisuudet. Turmaliini tunnetaan tehokkaana suojelijana ja maadoittajana. Se suojaa kaikenlaisilta negatiivisilta energioilta ja tunteilta, sekä puhdistaa kehoa, auraa ja chakroja. Kivi raivaa tieltä myös häiriötekijöitä, auttaen kantajaansa keskittymään omaan polkuunsa ja tähän hetkeen, sekä olemaan avoimempi henkiselle opastukselle ja viesteille joita saa. Turmaliini auttaa empaatteja, jotka poimivat toisten tunteita ja energioita. Suojelee elektromagneettiselta säteilyltä. Erittäin tehokas stressin vapauttaja. Puhdistaa kehoa myrkyistä sekä parantaa mielen ja kehon yhteyttä. Tämä yhdistelmä (turmaliinin ja kvartsin) tekee tästä kivestä tehokkaan suojauskiven.

Pyriitti: henkilökohtainen voima, tavoitteet ja manifestointikivi => Pyriitti on vahva kivi edistämään positiivista ajattelua ja manifestointia. Se tunnetaan myös nimellä "Fool's Gold" koska se näyttää kimpaleelta kultaa. Uusimmat tutkimukset ovat löytäneet joistakin pyriiteistä myös aitoja kultahippusia. Kivi on saanut nimensä kreikankielisestä sanasta "pyro" joka tarkoittaa tulta. Nimi valittiin kivelle siksi, koska jos lyöt kahta kiveä yhteen, niin niistä tulee kipinöitä. Amerikan alkuperäisväestö käytti pyriittiä meditaatiossa ja työkaluna seremonioissa. Pyriitti omasi parantavia voimia ja sen ajateltiin pitävän todellista taikuutta sisällään. Pyriittiä on arvostettu myös sen kyvystä suojella eli se muodostaa kilven kantajansa ympärille kaikelta negatiiviselta energialta sekä myös ympäristön saasteilta. Pyriitin energiat resonoivat suoraan solar plexus chakran kanssa, joka aktivoi henkilökohtaista voimaa. Työskentele pyriitin kanssa, jos tahdot saavuttaa tavoitteet elämässä. Meditoi kiven kanssa ja anna sen auttaa sinua manifestoimaan toivomiasi asioita. Asiat kannattaa sanoa ääneen tai kirjoittaa paperille.

25,90 €