Kristallitikku energisoimaan vettä: Elinvoimaa kvartseista

Tämä tikku sisältää ametistia, ruusukvartsia ja vuorikristallia. Kristallit ovat gemmologisesti hyväksytty ja aina kun mahdollista, niin kivet ovat reilun kaupan periaattein hankittu. Tikun pituus on 24 cm.

Jalokivivettä voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää kylpyveteen, juomiseen, suun huuhteluun, spraypulloihin huoneen tai henkilön auran puhdistamiseen. Hildegard von Bingenillä oli monia käyttötarkoituksia jalokivivedelle. Jalokivivedellä on positiivinen vaikutus fyysisellä, mentaalisella ja henkisellä tasolla Jalokivivesi pysyy kehossa jonkin aikaa ja toimii siten nopeammin ja voimakkaammin kuin jalokiven asettaminen kehon ulkopuolelle.

Käyttö: Aseta hyvin huuhdeltu lasitikku (jonka sisällä kivet ovat) lasikannuun, jossa on vettä. Voit käyttää lähdevettä, jos mahdollista. 15-30 minuutin kuluttua jalokivivesi on käyttövalmista eli kivien informaatio on imeytynyt siihen hyvin. Voit jatkaa kannun täyttämistä vedellä. Tippi: voit sitoa tikun kannuun kiinni, jotta sen lasi ei mene rikki kun kaadat sinne vettä. Kannattaa käyttää läpinäkyvää kannua kun energisoit veden ja sen jälkeen säilyttää se violetissa pullossa, jotta sen vitaalienergia säilyy pidempään.

29,00 €