Kivisetti: intohimon kivet

Katimandalan youtube channelissa on Täydenkuun meditaatio näiden kristallien kanssa eli Sydämen kuuntelu meditaatio. 

Tulisen leijonan täysikuu oli huipussa 16.2.2022 Tämän täysikuun yhteydessä myös Venus ja Mars kohtasivat toisensa (olivat yhtymässä) eli tämä kokonaisuus tähtitaivaalla lisäsi erityisesti luovuutta, vapautumista, vetovoimaa ja intohimon värähtelyjä. Tämä energia on kuin magneetti kaikelle, mitä haluamme vetää puoleemme. Apuna voit käyttää kristalleja eli niiden kanssa työskentely voi auttaa nopeuttamaan asioita ja omaa henkistä kasvua. 

Tässä setissä on neljä kiveä, jotka lisäävät intohimoa (myös seksuaalista).  Kaikki setit, jotka ovat myynnissä on ladattu juuri tämän täydenkuun energioilla. Eli voit ottaa ne vain käyttöön ja ohjelmoida ne omaan tarkoitukseesi ja manifestoinnin työvälineeksi. Toimitan kivet kauniissa pussukassa. 

Kivet tässä setissä: 

  • Granaatti => Granaatti on todellinen romantiikan ja intohimon kristalli. Siinä on uskomattoman energisoivat ja virkistävät vibat. Tämän kristallin kanssa työskentely lisää intohimoa elämään sekä myös seksuaalista intohimoa. Jos parisuhteessa kipinä on kadonnut, niin kannattaa kokeille granaattia.
  • Punainen Aventuriini => on toinen loistava kristalli, joka lisää intohimoa (myös sinun ja kumppanin välillä). Jos tunnet olosi hieman uupuneeksi, niin tämä kristalli voi antaa sinulle kipeästi kaivattua elinvoimaa, mikä puolestaan vaikuttaa positiivisesti kaikkiin asioihin. Punainen aventuriini poistaa pelkoja, huolta ja häpeän tunteita ja auttaa luottamaan enemmän itseesi, sekä muihin ja puolisoon. 
  • Karneoli => on yksi vanhimpia parantavia kiviä, joita on käytetty maailmassa. Perinteisesti sitä käytetään elvyttämään intohimoa, rakkautta ja halua, mutta karneolilla on paljon muitakin hyviä ominaisuuksia. Punaoranssit ja oranssit karneolit soveltuvat parhaiten sakraalichakran ja Root Chakran hoitamiseen; auttaa poistamaan tukoksia ja hoitaa traumoja (erityisen hyvä seksuaalisten traumojen kanssa)
  • Oranssi kalsiitti => Oranssi kalsiitti on kestävyyden, karisman ja seksuaalisen energian kivi. Se resonoi sakraalichakran kanssa ja vetää puoleensa voimakkaasti luovuutta ja intohimoa. Työskentele tämän kiven kanssa elvyttääksesi elämääsi ja saadaksesi paremman täyttymyksen tunteen.
PS: Kaikki myynnissä olevat kivet on aina "puhdistettu" ja lataan ne monesti ulkona luonnonenergioissa sekä auringon/kuun voimassa riippuen kivestä. Tai jos rakennan jotain tiettyjä settejä käytän apuna astrologiaa ja kuun vaiheita. . Käytän kivien hankinnassa luotettavia yhteistyökumppaneita, joilla on samanlaisia arvoja kuin itselläni (eettisyys, ekologisuus, reilu kauppa jne.)
15,90 €