Karneoli, 2cm

Sytyttämään luovaa virtausta ja intohimoa. Karneoli pitää sisällään paljon eloa ja luovaa energiaa. Jos sinulta puuttuu intohimo projekteissasi tai elämässäsi, tämä on kivi, jota tarvitset luovan virtauksen tehostamiseen. Karneoli auttaa sinua käynnistämään uudelleen luovuutesi ja tuomaan elinvoimaa ja intohimoa takaisin elämääsi.

Käytä kiveä herättämään luovuutta, lisäämään innokkuutta ja kokemaan enemmän nautintoa. Voit meditoida kiven kanssa tai hoitaa sillä sakraalichakraa. Voit asettaa karneolin työpöydälle tuomaan energiaa, etenkin iltapäivän väsymyksessä. Antaa energiabuustausta, tuo kestävyyttä ja lisää itseluottamusta.

Karneoli kuuluu akaatteihin kalsedonien kiviperheeseen ja siinä on värivariaatioita eli sen väri vaihtelee kellertävästä ja hennon punertavasta oranssista aina voimakkaaseen punaoranssiin sekä ruosteenruskeaan.

Nämä ovat pieniä karneoleja eli yhden kiven koko n. 1,5 - 2cm.

Chakrat: Punaoranssit ja oranssit karneolit soveltuvat parhaiten sakraalichakran ja Root Chakran hoitamiseen; auttaa poistamaan tukoksia ja hoitaa traumoja. Sillä on energisoiva ja immuniteettiä ylläpitävä vaikutus.

3,00 €