Chakrapallot, 7 päächakraa

Harmoniaa luovat pallerot 7 päächakralle. Setissä punainen jasper, karneoli, topaasijasper, vihreä aventuriini, lapislazul, ametisti ja kirkas kvartsi. Pallojen koko 20mm. Kivillä on oma puuvillapussukka, väriltään natural.   

Voit pyöritellä palloja käsissä,  hoitaa kehon chakroja, aseta kivet esim. kulhoon joogahuoneessa tai terapia/hoitohuoneessa. 

Pyöreys edustaa symbolisesti ykseyttä, kokonaisuutta, täydentymistä, karmaa ja syklisiä energioita. Pallon muoto lähettää värähtelyjä tasaisesti kaikkiin suuntiin ja pitää energian virtaavana. Pallon sileä pinta helpottaa selkeää kommunikaatioita ja ne ovat erinomaisia työkaluja intuitiivisessa työskentelyssä. Eri kivistä tehdyt kristallipallot ovat hyödyllisiä puhdistamaan ja parantamaan aurakentän vuotoja. Ne ovat myös kivoja "stressileluja"; pallojen pyörittely kädessä helpottaa lieventämään stressiä. Kun palloa pitää kädessä kiven parantava värähtely vaikuttaa aurakenttään muuttaen sen energiaa. Kristallipalloja voi myös käyttää meditaation apuna eli ne tarjoavat hyvän keskipisteen harjoituksissa.

29,90 €