Feng Shui joogamatto villaa, Lootus

Tätä mallia varastossa 1 kpl!  PS: Muita kuviollisia Feng Shui mattoja on myös saatavana tilauksesta (niiden toimitus n. 2 - 2,5 vko)

Upea villajoogamatto, johon on kuvioitu lootus symboli. Matto on valmistettu merinovillasta, se on ihanan pehmeä, mutta kuitenkin riittävän tiheä otteen varmistamiseksi. Huomoithan että matto on hieman kookkaampi kuin perusjoogamatto.

Lootus on puhtauden, valaistumisen, uudistumisen ja uudelleensyntymisen symboli. Lootuksen terälehdet symboloivat sydämen avautumista ja kukka muistuttaa meitä siitä, että voimme nousta mistä tahansa vaikeasta tilanteesta ja palata takaisin valoon. 

Tämän matto on valmistettu Feng Shui mittoja seuraten. Hyvät Feng Shui mitat tarkoittavat mm. hyvää flowta ja harmoniaa tuovia mittoja. Matossa on myös pyöristetyt reunat, jotka luovat erityisen harmonian tunteen käyttäjälle sekä ympärille.

Materiaali: yläosa 100% villaa, alaosa 100% puuvilla, joka on päällystetty luonnon lateksilla. Käsinpesu kylmässä vedessä ja käytä vain villalle tarkoitettuja pesuaineita. Valmistettu Saksassa.

Koko: 198 x 85 cm, paksuus n. 2 cm.

Brand: Spirit of OM

179,00 €