Crystal Mandala Activation Cards

Näissä korteissa on kristallikoodeja, jotka vaikuttavat suoraan kehoon, mieleen ja sieluun. Työskentele näiden korttien kanssa elvyttääksesi yhteytesi kristallien ja korkeampien olentojen pyhiin maailmoihin. Korteissa on keskiössä aina joku kristalli, jonka ympärillä on mandala ja korttiin on liitetty koko enkeli, ylösnoussut mestari tai jumalatar. Esimerkiksi: tiikerinsilmä ja Enkeli Adnachiel => "Tiger Spirit Rises". Kirkas kalsiitti ja ylösnoussut mestari Serapis Bay => "Karmic Grace".

Lisätietoja: taskukokoinen korttipakka, joka perustuu Crystal Mandala Oraakkelikortteihin. Tässä pakassa on 54 korttia sekä info, joka löytyy kortin toiselta puolelta.

Tekijästä: Alana Fairchild on australialainen luova visionääri, moderni mystikko ja rakastettu kirjailija. Hänen monipuoliseen ja omaperäiseen tuotantoonsa kuuluu yli kolmetoista kirjaa, kaksikymmentä oraakkelipakkaa ja kolmekymmentä albumia pyhää musiikkia & meditaatiota. Hänen työnsä on koskettanut satojen tuhansien ihmisten sydämiä ympäri maailmaa ja tuonut lisää jumalallista kauneutta, viisautta ja rauhaa maailmaamme tukemaan ihmiskunnan kehitystä. Hänellä on Community of Sacred-yhteisö, jossa on säännöllisiä verkkotapahtumia, tukea ja ohjausta. 

25,00 €